Am mixat galbenusurile cu zaharul pana acesta s`a topit. Margarina am pus`o la topit. Laptele impreuna cu coaja de lamaie si esenta de vanilie le`am pus intr`o cratita pe foc.
Cand a inceput sa fiarba laptele, am dat focul la minim si am adaugat grisul cate putin, amestecand continuu. Amestecul trebuie sa arate ca o budinca, peste care am adaugat galbenusurile frecate cu zaharul, amestecand bine.
Am oprit focul si am lasat sa se raceasca crema rezultata. Am uns cu margarina topita o foaie de placinta, am pus deasupra o alta foaie. Am adaugat in centru 3-4 linguri de crema, si am impaturit de jos, apoi de sus, stanga ? dreapa, indoind pe dedesupt. Foia am uns`o pe toate marginile impaturite.
Am uns o tava si am tapetat`o cu foaie de copt, apoi am asezat cele 6 plicuri. Le`am copt la foc potrivit cca 30 min.
Bougatsa se serveste calda si pudrata generos cu zahar pudra. Dar va spun ca este foarte delicioasa si rece!!
Se mai foloseste ,,,margarina ''' in secolul vitezei .O am uitat este margarina RAMA si aceasta este foarte sanatoasa ca nu e romaneasca ,wow...........God bless !!!!!!
Comentarii:
Am folosit unt de caliatate in locul margarinei iar foile le-am preparat in casa.
F.buna !!!!
Se mai foloseste ,,,margarina ''' in secolul vitezei .O am uitat este margarina RAMA si aceasta este foarte sanatoasa ca nu e romaneasca ,wow...........God bless !!!!!!
Felicitari
Este foarte buna, am mancat in Grecia.Cristi
Se serveste cu zahar rudra si scortisoara.Eu o mananc pe cea originala din Grecia si intradevar e foarte buna daca ai preparato cum trebuie
O.K.
Cred ca e delicioasa.............
Hmmmmmmmmmmmmm....ce buna tre'sa fie !!!