Ingrediente: 900 ml suc de portocale coaja de la o portocala 150 g amidon 200 g zahar 4 oua intregi 200 g unt moale 200 g ciocolata, o bucata de unt cat o nuca...
Ingrediente: 3 oua intregi (de tara) 2 galbenusuri zeama de la o jumatate de portocala zeama de la o jumatate de lamaie coaja de la o portocala coaja de la o...
Ingrediente: 250 g. unt 140 g. zahar pudra o lingura plina cu varf amidon de porumb un plic zahar vanilat 200 gr. faina 2 oua un praf de sare Crema: 300 ml suc...
Ingrediente: Pentru Crema de zahar ars: 7-8 Oua O cana de Zahar +150 gr. Zahar 300-400 ml Lapte 1 plic Zahar vanilinat Coaja de la 1 lamaie sau/si portocala....
Ingrediente: 80 g faina 40 g praf de budinca de vanilie 5 g praf copt 4 albusuri de ou 120 g zahar 1 priza sare 4 galbenusuri de ou 1 pac. zahar vaniliat coaja...
Dovleacul este un aliment sănătos ce poate fi folosit ca bază atât pentru feluri principale cât și pentru desert. datorită gustului parfumat și a culorii atrăgătoare, dovleacul reprezintă un ingredient deosebit pentru dulciuri sau pentru feluri principale cu legume...
Ingrediente: Pentru blat: 7 oua 12 linguri mari cu zahar tos 7 linguri mari, cu varf, de faina de grau 2 sticulte esente de lamaie Pentru crema: 2 plicuri crema...
Ingrediente: Blatul: de frupt: 6 oua, 6 linguri pline cu zahar, 6 linguri de faina, o lingurita de praf de copt, arome. Crema: 0,5 kg biscuiti simpli, o ceasca...
Blat: 4 ou?, 125 g f?in?, 125 g zah?r. Se mixeaz? g?lbenu?urile cu zah?rul apoi se adaug? f?ina, câte pu?in. Albu?urile se bat spum? separat, dup? care amestecul cu f?ina se încorporeaz? u?or în albu?urile-bezea. Compozi?ia rezultat? se d