Blat - pagina 3

57 rețete

Prajitura cu jeleu de prune si blat de biscuiti

Desert Foarte ușor 25 min 35 min
Ingrediente: Pentru blat: 250- 300 g biscuiti 50 g alune sau nuci -100 g unt moale esenta de rom 1 lingurita scortisoara 1 lingura cacao 2 linguri zahar farin...

Pizza cu blat fara ou

Felul principal Foarte ușor 15 min 15 min
Ingrediente: 2 cani de faina 1 plic de drojdie uscata 3 linguri de ulei 2 cesti de apa calduta un praf de sare pt topping: kaiser branza de vaca smantana...

Rulada cu crema de ciocolata si miez de nuca

Desert Foarte ușor 55 min 610 kcal
Ingrediente: BLATUL DE RULADA : 5 oua 5 linguri zahar 3 linguri faina 2 linguri cacao 1 plic praf de copt 3 linguri nuca pisata Esenta de rom un praf de sare...

Prajitura glazurata

Desert Foarte ușor 1 oră 30 min
Ingrediente: Blat: 6 albusuri, 200 g zahar 200 g nuca macinata 3 g faina 1 praf de copt glazura 1: 200 g ciocolata alba , 5 l ulei crema: 10 g zahar 200 g unt...

Crema din albusuri

Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: 2 albusuri, 120-140 g zahar, 200 g unt, 30 ml rom, un pachetel cu zahar vanilat.
Rețetă Blat de tort by Laura Adamache

Blat de tort by Laura Adamache

La mama acasa bateam bine albusurile, cu zahar, adaugam alternativ cate un galbenus si cate o lingura de faina si amestecam incet, cu lingura de lemn, "peste cap" cum se spune... Rezultat bun. Mult mai tarziu, tusti in blogosfera culinara; mi-am schimbat
Rețetă Prajitura cu prune si blat crocant

Prajitura cu prune si blat crocant

O fi ea uratica si ciufulita, dar are un gust nemaipomenit! Este vorba de simpla prajiturica cu orice fel de fructe dar care uneori se imbraca cu mantie delicioasa de migdale. Si pentru ca in aceasta perioada fructe mai potrivite ca prunele nu se gaseau,

Sfaturi practice - Blat Pandispan

Ingrediente Oua: daca bateti ouale de mana, trebuie sa despartiti galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile si se adauga la sfarsit in compozitie, amestecand cu telul. Faina : se cerne mereu direct peste compozitie. Daca folositi faina integrala, pa

Blatul de tort

Reteta Blatului de tort P andispanul Denumirea vine de la ?pain d Espagne Modul de preparare a blatului de tort ( pandispanului) Se separa albusurile de galbenusuri, spargînd fiecare ou pe o farfurioara si apoi dese