Pumpkin spritz, cocktailul picant cu sirop de dovleac!

votează acum
Băutură
Foarte ușor
5 min

După cum știți, ne place Cocktail Spritz! Astăzi, vă oferim o versiune cu arome de toamnă și iarnă, pe bază de sirop de dovleac. Un cocktail proaspăt, dulce și acidulat perfect pentru sărbătorile de sfârșit de an. De consumat cu moderație desigur! :-)

Ingrediente

1

Pentru decor:

Materiale

  • Mandolină
  • pahar

Preparare

  • Pumpkin Spritz, cocktailul picant cu sirop de dovleac! - Preparare etapa 1Tăiați felii subțiri de măr cu ajutorul unei răzătoare tip mandolină.
  • Pumpkin Spritz, cocktailul picant cu sirop de dovleac! - Preparare etapa 2Adăugați o felie de măr într-un pahar pus anterior la congelator.
  • Pumpkin Spritz, cocktailul picant cu sirop de dovleac! - Preparare etapa 3Se toarnă siropul de dovleac, cidrul și apa carbogazoasă.
  • Pumpkin Spritz, cocktailul picant cu sirop de dovleac! - Preparare etapa 4Puneți batonul de scorțișoară în pahar și amestecați.
  • Pumpkin Spritz, cocktailul picant cu sirop de dovleac! - Preparare etapa 5Gata! Pumpkin Spritz este gata de savurat!

Punctează această reţetă

Observații

Putem face o versiune fără alcool a acestui cocktail?

Desigur ! Puteți înlocui cidrul cu suc acidulat de mere.

Cu ce ​​poți înlocui siropul de dovleac?

Îl puteți înlocui cu sirop de vanilie de exemplu, sau chiar cu cu Aperol (30 ml) pentru o varianta care ar fi mai apropiată de clasicul Spritz!

Putem folosi decorațiuni pentru a personaliza Pumpkin Spritz?

Puteți varia decorațiunile folosind, de exemplu, coaja de portocală, frunze de mentă sau chiar fructe de pădure pentru o notă de culoare.

Ce tip de cidru ar trebui să folosim?

Vă sfătuim să folosiți cidru crud cu un conținut mai mic de zahăr.

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: