Aluatul de varzari preparat la masina de facut paine , insa se poate realiza foarte usor si manual.Prepararea aluatului seamana foarte mult ca si pasi cu painea de casa.
Aluatul gata dospit se scoate pe o masa de lucru si se intinde o foaie de 0,5 cm.Intre timp se prepara si varza, care se pune la calit impreuna cu ceapa tocata fin. Se adauga si putina apa, sare si piper.
Se adauga si carnatii taiati marunt.Cand varza s-a inmuiat, se lasa la racit.Aluatul intins se taie in patratele in centrul carora se va aseza varza.
Se impatureste, aducand cele 4 margini spre centru.Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se unge cu un galbenus de ou amestecat cu lapte, si se da la cuptor.
Se lasa pentru vreo 20 de minute, pana cand s-au rumenit frumos.facut cateva si prajite in ulei, ca na , sunt foarte bune si asa .Acestea impachetat insa mai etans prajit in ulei incins pentru 2-3 minute de ambele parti.Si iata rezultatele.Si o portie bronzata.
Comentarii:
Am mai facut aceasta reteta !F bun!
Superrrr
Super
Super bun
Sunt varzarile mult visate de cind eram in universitate. Bravo multumesc pt retetele delicioase.
Foarte buna si usor de facut