Se adauga faina in ploaie si se lucreaza un aluat care se lasa la crescut 20-30 de minute. Luati aluatul si impartiti-l in 10-12 bucati. Formati mingiute si asezati-le pe o tava acoperita cu hartie de copt. Acoperiti cu un prosopde bucatarie si mai lasati la crescut 20 de minute.
Ungeti bulele cu ou batut si dati la cuptor, 225 grade Celsius pentru circa 7-10 minute. Toata casa se umple de miros de "copt"! Lasati-le la racit.Dupa ce s-au racit, se taie un capacel si se scoate miezul.
Intr-un castron se amesteca miezul de la semlor cu pasta de migdale si laptele. Pasta de migdale se poate inlocui cu martipan.
Se umplu semlorna cu amestecul respectiv. Se orneaza cu frisca, se pune capacelul la loc si se presara zahar pudra peste. Sunt foarte delicioase! Se pot servi la cafea, cu ceai sau lapte cald, sau doar asa cum sunt.
Comentarii:
Arata ok super
Reteta nu e completa!!