Separat cele 4 oua amestecat galbesnusele pana ce au devenit astfel : adaugat cate o lg de ulei dupa care amestecat bine dupa fiecare astfel:
Apoi amestecat bine pana ce pus tot uleiul. pus 4 lg de zhar in albuse siam mixat bine pana ce au devenit asa pus apoi 2 lg din albus in galbenuse si amestecat bine
Dupa care adaugat restul de albus si pus pe rand cate o lg de faina cu varf din cele 4, amestecand bien dupa fiecare. Asa arata la sfarsit compozitia : 8 pus in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina
Dupa care bagat la cuptor la 175°C pt cca 20-25 minute. Se incearca cu scobitoarea. Cand scobitoarea iese curata, blatul este gata. Atentie: blatul se lasa 3-4 minute in forma dupa care se scoate pe gratar unde continua racirea.
Comentarii (24):
Super reteta. Am facut si am adaugat si putina esenta de vanilie. Am adaugat si gutui din compot. Super!
Bun :D
Economic si bun :),multuesc.
Excelenta !
Nu am ce sa comentez!e fffffffffffffffffffffffffffffffffoarte bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunn!
Fara comentarii
Senzational
Fffffffffff bun
Excelenta
Foarte buna...o recomand