Rasucite cu budinca de vanilie
Ingrediente
4
Cost estimat: 1.13Euros€ (0.28€/porție)
Rețete inrudite
-
Crema de vanilie - crema de patiserie
-
Tarta floarea soarelui cu vanilie si ciocolata
-
Milkshake cu vanilie
-
Spirale cu crema de vanilie
Preparare
Preparare45 min
Gătire20 min
- Se face o maia, amestecam drojdia + putina faina+lapte caldut, se face pasta si se lasa la crescut la cald 15 minute.
Apoi amestecam maiaua cu restul ingredientelor , (budinca asa praf, nefacuta) si framantam pana cand aluatul se desprinde de pe castron. Lasam la crescut 1 ora. Pe o hartie de copt se rastoarna aluatul si se intinde putin cate putin pana se subtiaza.Se unge foaia cu 25 g unt topit. Se imparte vizual foaia in 3 si se pliaza prima bucata pe mijloc. - Se unge foaia cu 25 gr. unt topit. Se imparte vizual foaia in 3 si se pliaza prima bucata pe mijloc, apoi se pliaza a 2-a bucata peste prima. Se pune budinca pe mijloc, se pliaza jumatatile si se intoarce cu ajutorul hartiei de copt aluatul cu "burta" in jos.Se taie felii de 2 cm, se rasucesc si se pun in tava la crescut 15 minute.
- Se coc 20 minute pana se rumenesc usor. chinuit ca se le rasucesc pt. ca budinca a iesit moale si curgea.Dupa ce se racesc se ung cu 1 lingura zahar pudra + 1 lingura unt topit+ zeama de laun sfert de lamaie. Au iesit babane si pline de budinca!
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 381Kcal
- Carbo: 63.4g
- Grăsimi: 7.9g
- Grăsimi sat.: 4.3g
- Proteine: 11.9g
- Fibre: 3g
- Zahăr: 11.6g
- ProPoints: 10
- SmartPoints: 13
Informații nutriționale pentru 1 porție (145g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!