Pieptul de pui se decongeleaza partial la frigider - astfel incat sa poata fi taiat dar sa isi pastreze forma. Carnea se taie in rondele cu grosimea de 1 cm. Fiecare rondea se inteapa cu cate o scobitoare.
Pieptul se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, apoi rondelele de pui se alinieaza intr-un bol mai adanc. Se adauga zeama de la o portocala, uleiul de masline si usturoiul taiat rondele.
Carnea se stropeste cu sos de soia, apoi se da la frigider pentru un sfert de ceas.
In cele din urma se toarna deasupra iaurtul astfel incat carnea sa fie acoperita in intregime si se da din nou la frigider pentru inca vreo 40 minute.
Rondelele de pui se prajesc la gratar sau intr-o tigaie cu putin ulei. Se servesc langa o salata de rosii si verdeturi stropita din belsug cu zeama in care s-a marinat carnea.
Portia nerusinata o mananci tu? De ce trebuie sa pui toate mereu la frigider, daca pieptul e pe jumatate congelat? Marinada de iaurt? Multe tampenii ai inventat aici!
Comentarii:
Interesantä, dar "se stropeste cu zeama în care s-a marinat" carnea crudă???
Este o ciorba de soia si iaurt, care va curge in tigaie, sa nu mai spunem si de gratar. O aiureala!
Portia nerusinata o mananci tu? De ce trebuie sa pui toate mereu la frigider, daca pieptul e pe jumatate congelat? Marinada de iaurt? Multe tampenii ai inventat aici!