Pui pe bat

Pui pe bat
Aperitiv
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

2 portii sau o portie nerusinata :

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Pui pe bat - Preparare etapa 1Pieptul de pui se decongeleaza partial la frigider - astfel incat sa poata fi taiat dar sa isi pastreze forma. Carnea se taie in rondele cu grosimea de 1 cm. Fiecare rondea se inteapa cu cate o scobitoare.
  • Pui pe bat - Preparare etapa 2Pieptul se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, apoi rondelele de pui se alinieaza intr-un bol mai adanc. Se adauga zeama de la o portocala, uleiul de masline si usturoiul taiat rondele.
  • Pui pe bat - Preparare etapa 3Carnea se stropeste cu sos de soia, apoi se da la frigider pentru un sfert de ceas.
  • In cele din urma se toarna deasupra iaurtul astfel incat carnea sa fie acoperita in intregime si se da din nou la frigider pentru inca vreo 40 minute.
  • Rondelele de pui se prajesc la gratar sau intr-o tigaie cu putin ulei. Se servesc langa o salata de rosii si verdeturi stropita din belsug cu zeama in care s-a marinat carnea.

Punctează această reţetă

Mrs.Green FootMrs.Green Foot

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Vali

Interesantä, dar "se stropeste cu zeama în care s-a marinat" carnea crudă???

abuz

borceamaria@yhoo.com

Este o ciorba de soia si iaurt, care va curge in tigaie, sa nu mai spunem si de gratar. O aiureala!

abuz

anonymous

Portia nerusinata o mananci tu? De ce trebuie sa pui toate mereu la frigider, daca pieptul e pe jumatate congelat? Marinada de iaurt? Multe tampenii ai inventat aici!

abuz