Pricomigdale
Ingrediente
2
Preparare
Preparare30 min
Gătire45 min
- Nucile pisate se amesteca cu zaharul, se adauga albusurile nebatute si se incalzeste compozitia pe foc mic. Oala se pune pe ochiul mic de la aragaz si se da focul mic.
- Se adauga zaharul vanilat,esenta de migdale si faina amestecandu-se continuu. In 2-3 minute este gata.
Se ia de pe foc. - Se pune hartie de copt in tava de la aragaz. Apoi se ia din compozitie cu lingurita,punandu-se gramajoare in tava, la distanta de 1-2 cm una de alta.Se presara cu zahar pudra.
- Se da tava la cuptorul incins dinainte si se coc la foc mic-mijlociu cca 30-45 minute.
Pricomigdalele sunt gata atunci cand se intaresc si capata culoare bej. - Pentru a deslipi pricomigdalele ,care se intaresc foarte repede se uda hartia de copt.
Si asta a fost tot.Foarte usor de facut , dar in schimb extrem de gustoase. Ce mai, acum cand o sa imi mai ramana albusuri stiu ce sa fac cu ele.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 946Kcal
- Carbo: 118g
- Grăsimi: 43.3g
- Grăsimi sat.: 3.9g
- Proteine: 17.3g
- Fibre: 4.2g
- Zahăr: 105.3g
- ProPoints: 26
- SmartPoints: 41
Informații nutriționale pentru 1 porție (244g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Eu am facut reteta asta asemanatoare doar ca fara faina si in mod normal se lasa 10 minute in cuptor si 10 cu usa cuptorului deschisa.Acuma cuptoarele au anumite diferente intre ele.30 de minute e prea mult,
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte rau.
Nu lăsati 30 de minute, le-am lasat zece minute si s-au ars.
MINCINOSILOR.
am gătit această rețetă
anonymous
Buuuuune rau, mai ales pt. Craciun!
am gătit această rețetă
anonymous
:))))
anonymous
Stiu ca sunt f bune deoarece sunt printre preferatele mele. Eu m-am specializat in bezele si tort de bezea cu crema Jofree. Voi incerca reteta si va voi spune cum a iesit.
anonymous
F bune
anonymous
Minunate
anonymous
Sunt foarte foarte bune.
anonymous
Acum incerc sa le fac dar banuesc ,si mai mult ca sigur sunt bune
anonymous
Super ok
Punctează această reţetă