Albusurile se bat spuma bine se adauga zaharul apoi se incorporeaza nucile macinate.
Pt a capata un aspect lucios, amestecul se pune intr-un vas pe foc si se amesteca continuu cu o lingura pana incepe sa se lipeasca de peretii vasului operatiunea asta este facultativa, asa ca daca nu mai vreti sa spalati alt vas.
Puteti pune compozitia intr-un posh si puneti in tava a apelat la 2 lingurite nu ma intereseaza sa fie perfect rotunde totusi.
Puteti aseza in mijloc o migdala sau o aluna de padure se coc la foc potrivitin cuptorul preincalzit timp de 20 de minute, pana capata o culoare maronie pe margini.
Mie imi plac moi/cleioase in in interior daca le vreti mai crocante lasati cateva min in plus in cuptor.
Comentarii:
Foarte buna retea!
Grozav de bune!
Or fi ele bune, dar arata foarte dezordonat!!!!!!! Fotografii, preentare lasa de dorit!
Cool!!!:))
Si mie imi plac !!! mai ales lipite cu crema de ciocolata
Sunt bune
Arata groaznic
Delicioase
Super bun
SUPER RETETA!