Amestecam faina cu margarina, adaugam 100 g zahar, bicarbonatul si cele 6 galbenusuri. Se impacheteaza in folie alimentara si se lasa la rece 30 minute.
Se intinde o foaie, se aseaza intr-o tava unsa cu margarina. Se da la cuptor pentru 40 minute.
Cand este gata, intindem deasupra un strat de marmelada, apoi cele 6 albusuri batute spuma cu 150 g zahar si zeama de la 1/2 lamaie.
Se da din nou la cuptor pana se intareste albusul (~ 15 minute). Se taie calda cu un cutit inmuiat in apa rece.
Comentarii:
E prajitura copilariei mele !!!
Prajitura ce mi-a indulcit copilaria !!!Ma bucur ca am redescoperit-o !!!!!
Pare buna!
Buna.Eu in albus pun 100-150g nuca macinata fin.
Hallo PETITCHEF...aveti multe retete excelente.Ma bucur cind le primesc.Multumesc,Jenny
Foarte buna reteta
Tocmai ce am facut-o si a iesit super!