Prajitura pitigoi

Prajitura Pitigoi
Aperitiv
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire40 min
  • Amestecam faina cu margarina, adaugam 100 g zahar, bicarbonatul si cele 6 galbenusuri. Se impacheteaza in folie alimentara si se lasa la rece 30 minute.
  • Se intinde o foaie, se aseaza intr-o tava unsa cu margarina. Se da la cuptor pentru 40 minute.
  • Cand este gata, intindem deasupra un strat de marmelada, apoi cele 6 albusuri batute spuma cu 150 g zahar si zeama de la 1/2 lamaie.
  • Se da din nou la cuptor pana se intareste albusul (~ 15 minute). Se taie calda cu un cutit inmuiat in apa rece.

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

MIRELA

E prajitura copilariei mele !!!

am gătit această rețetă
abuz

Camelia

Prajitura ce mi-a indulcit copilaria !!!Ma bucur ca am redescoperit-o !!!!!

abuz

anonymous

Pare buna!

abuz

adriana

Buna.Eu in albus pun 100-150g nuca macinata fin.

abuz

eugpopei1

Hallo PETITCHEF...aveti multe retete excelente.Ma bucur cind le primesc.Multumesc,Jenny

abuz

anonymous

Foarte buna reteta

abuz

anonymous

Tocmai ce am facut-o si a iesit super!

abuz