Prajitura cu fulgi de ovaz

Aperitiv
4 porții
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

4

Caramel:


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 1:09
Loaded: 0.00%
Stream Type LIVE
Remaining Time 1:09
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

      Prajitura rasturnata cu ananas


      Preparare

      Preparare30 min
      Gătire25 min
      • Se amesteca fulgii de ovaz, faina, jumatate din alunele tocate, praful de copt, putina sare, pliculetul de ness si scortisoara. Se mixeaza untul moale cu zaharul, se adauga ouale, apoi amestecul de fulgi.
      • Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina.
      • Se pune zaharul la topit, se adauga laptele si untul si se toarna caramelul peste aluatul din tava. Se presara restul de alune si se coace aproximativ 25 de minute la 180C.


      Întrebări


      Poze cu rețata gătită de membri

      Comentarii

      Punctează această reţetă:

      17/10/2023

      Nu ati specificat in reteta cata faina se pune. Multumesc

      (0) (0) abuz



      +