Pitute coapte in tuci
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Pain cocotte - pâine în cratița de fontă emailată
-
Plăcintă cu ricotta - cu doar 4 ingrediente
-
Plăcinte din foitaj cu brânză: o rețetă super ușoară și delicioasă
-
Paine toast - de casa
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se pune faina intr-un vas, se adauga drojdia apoi treptat apa calduta si sarea. Se framanta aluatul pana ce nu se mai lipeste de maini apoi se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.
- Cand este gata se imparte aluatul in 3 bucati cat de cat egale. Se presara faina pe masa de lucru, se ia o bucata si se intinde cu mana apoi se pune in tuciul incins fara a fi uns cu ulei.
- Se coace pe ambele parti la foc mediu. Cand este gata se scoate si se inveleste intr-un prosop de bucatarie sa nu se intareasca. La fel se procedeaza si cu celelalte bucati de aluat. Sunt foarte, foarte bune.
Nely`s Blog
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!