Madlene
Ingrediente
2
Cost estimat: 1.86Euros€ (0.93€/porție)
Rețete inrudite
-
Chec cu lamaie si mac - petitchef
-
Sangria cu vin spumant: vedeta răcoritoare a sărbătorilor
-
Vin fiert - petitchef
-
Cum se face un sos sangria?
Preparare
Preparare25 min
Gătire10 min
- Se bat ouale cu un praf de saresi zahar pana devin pufoase si se topeste zaharul.
- Se adauga untul topit rece si se mixeaza in continuare, sucul de lamaie si portocala si la sfarsit faina amestecata cu praful de copt. Din unt se opreste un pic pt. a unge tavitele.
- Se pune compozitia in formele de madlene si se coc 8-10 min. la 200 grade in cuptorul preincalzit.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 1147Kcal
- Carbo: 146.9g
- Grăsimi: 49.9g
- Grăsimi sat.: 29.7g
- Proteine: 23.7g
- Fibre: 4.9g
- Zahăr: 71.8g
- ProPoints: 31
- SmartPoints: 49
Informații nutriționale pentru 1 porție (320g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
19/05/2013
Asa, da! felicitari!
incearca si reteta aceasta, nu vei regreta;)
4 oua, faina:greutatea a 4 oua, zahar: greitatea a 6 oua, unt: greutatea a 6 oua(1ou mare: aprox 50g)
05/04/2013
Daca mie mi-au iesit si inca foarte bine, atunci sigur vor iesi oricui din lumea asta. O spun cu mina pe inima pt ca mie nu-mi ies prajiturile niciodata ; cu alte vorbe....sint bita !!!!!
Dupa douazeci de ani de casnicie si dupa ce l-am servit pe sotul meu cu ele, m-a declarat prajitureasa anului !!!!!
05/01/2013
Mamaia mea imi facea mereu madlene. Nu am mai mancat de vreo 25 de ani .... Abia astept sa fac reteta asta si sa mananc! Multumim de reteta!
