A amestecat cu mixerul ouale cu zaharul, zaharul vanilat, margarina si coaja de portocala.
A adaugat faina cernuta impreuna cu praful de copt si sarea.
A lasat aluatul timp de o ora la frigider.Dupa o ora am aprins cuptorul sa se incalzeasca, iar intre timp a umplut cu cate doua linguri de aluat cele 12 lacasuri ale formei de briose.
A tinut "madlenele" la cuptor la foc mediu 15-20 de minute. S-au cam bronzat, era suficient sa le las 12 maxim 15 minute.
Modificarile aduse retetei din care m-am inspirat au fost partial de nevoie, partial din neatentie. A folosit margarina pentru ca n-am avut unt.
A amestecat ingredientele in alta ordine pentru ca m-am incurcat. A adaugat coaja de portocala din dulceata de curiozitate si bine am facut.
Ma bucur ca rezultatul final n-a fost influentat negativ de nici o modificare. A obtinut 12 "madlene" parfumate, aromate, pufoase si gustoase.
Comentarii:
Super buna
Sunt gustoase super......
Excelenta. Mi-a facut sotia reteta si este intra-devar extraordinara de buna. Multumim
OK