Petitchef

Lipii rapide la tigaie

Aperitiv
4 porții
35 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pus, faina, sarea, zaharul si uleiul intrun vas, adaugat drojdia topita in putin lapte caldut, apoi adaugat laptele si framantat pana cand obtiunt un aluat elastic, care nu se lipeste de maini/vas. Este bine sa nu puneti tot laptele deodata, ci incorporat cate putin, atat cat cere faina.
  • Lasat aluatul sa se odigneasca 5 minute, api impartit in 5 bucati.
    pus la incins o tigaie, fara ulei sau altceva.
    Pe masa presarata cu faina, intins o foaie foarte subtire, aproape transparenta din una din bucatile de aluat si copt rapid in tigaia incinsa . Nu trebuie tinute mult, doar cat sa se aureasca din loc in loc.
  • Se intorc repede cu o paleta se coc si pe cealalta parte, apoi se acopera cu un prosop. Cand s-au racit, se pun in punga de palstic pentru a ramane moi.


Poze

Lipii rapide la tigaie
Lipii rapide la tigaie - poza 2
Lipii rapide la tigaie - poza 3
Lipii rapide la tigaie - poza 4
Lipii rapide la tigaie - poza 5

Întrebări:




Comentarii (12):

Bianca, 12/11/2017

Super!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
27/03/2016

Foarte bine dar la text mai trebuie editat pentruca sunt greseli de scriere.Fara suparare

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
24/07/2013

Foarte tare!

(0) (0) Abuz
28/06/2013

Bune

(0) (0) Abuz
25/06/2013

Excellent!

(0) (0) Abuz
08/04/2013

Super

(0) (0) Abuz
08/03/2013

Multumesc!

(0) (0) Abuz
05/03/2013

Foarte bune!Am facut 30 si prietenii miau zis ca tare-s bune! Mersii mult!

(0) (0) Abuz
28/11/2012

Suuuuuuuuper reteta. Foarte simpla i rezultatul este fantastic. Multumesc!

(0) (0) Abuz
28/05/2012

O sa incerc si eu

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Colectie de retete culinare rapide Colectie de retete culinare rapide

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează