Lipii rapide la tigaie
Ingrediente
4
Preparare
Preparare35 min
Gătire20 min
- Pus, faina, sarea, zaharul si uleiul intrun vas, adaugat drojdia topita in putin lapte caldut, apoi adaugat laptele si framantat pana cand obtiunt un aluat elastic, care nu se lipeste de maini/vas. Este bine sa nu puneti tot laptele deodata, ci incorporat cate putin, atat cat cere faina.
- Lasat aluatul sa se odigneasca 5 minute, api impartit in 5 bucati.
pus la incins o tigaie, fara ulei sau altceva.
Pe masa presarata cu faina, intins o foaie foarte subtire, aproape transparenta din una din bucatile de aluat si copt rapid in tigaia incinsa . Nu trebuie tinute mult, doar cat sa se aureasca din loc in loc. - Se intorc repede cu o paleta se coc si pe cealalta parte, apoi se acopera cu un prosop. Cand s-au racit, se pun in punga de palstic pentru a ramane moi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Bianca
Super!
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bine dar la text mai trebuie editat pentruca sunt greseli de scriere.Fara suparare
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte tare!
anonymous
Bune
anonymous
Excellent!
anonymous
Super
anonymous
Multumesc!
anonymous
Foarte bune!Am facut 30 si prietenii miau zis ca tare-s bune! Mersii mult!
anonymous
Suuuuuuuuper reteta. Foarte simpla i rezultatul este fantastic. Multumesc!
anonymous
O sa incerc si eu
Punctează această reţetă