Lipii rapide la tigaie
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Naan cu branza, lipii indiene cu branza
-
Bagel italian - simplu si rapid
-
Vinegreta, rețeta rapidă și ușoară pentru salată!
-
Cum să gătești buldak cu aroma de brânză? rețeta ușoară și rapidă!
Preparare
Preparare35 min
Gătire20 min
- Pus, faina, sarea, zaharul si uleiul intrun vas, adaugat drojdia topita in putin lapte caldut, apoi adaugat laptele si framantat pana cand obtiunt un aluat elastic, care nu se lipeste de maini/vas. Este bine sa nu puneti tot laptele deodata, ci incorporat cate putin, atat cat cere faina.
- Lasat aluatul sa se odigneasca 5 minute, api impartit in 5 bucati.
pus la incins o tigaie, fara ulei sau altceva.
Pe masa presarata cu faina, intins o foaie foarte subtire, aproape transparenta din una din bucatile de aluat si copt rapid in tigaia incinsa . Nu trebuie tinute mult, doar cat sa se aureasca din loc in loc. - Se intorc repede cu o paleta se coc si pe cealalta parte, apoi se acopera cu un prosop. Cand s-au racit, se pun in punga de palstic pentru a ramane moi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
27/03/2016
Foarte bine dar la text mai trebuie editat pentruca sunt greseli de scriere.Fara suparare
am gătit această rețetă