Petitchef

Naan cu branza, lipii indiene cu branza

Daca sunteti un fan al painii de casa, dar doriti sa schimbati unele dintre retetele clasice, va recomandam sa incercati reteta noastra de paine cu branza! Aceste painici indiene aromate cu branza va vor incanta!
Urmati pas cu pas etapele de realizare! Reteta scrisa+video!

Acompaniamente
4 porții
40 min
8 min
Ușor

Video

YouTube

Ingrediente

4

Preparare

  • Etapa 1 - Naan cu branza, lipii indiene cu branza
    Intr-un castron, puneti toate ingredientele, cu exceptia triunghiurilor de branza topita si amestecati.
  • Etapa 2 - Naan cu branza, lipii indiene cu branza
    Framantati aluatul cu mana, formati o bila si lasati-l timp de 3 ore la temperatura camerei.
  • Etapa 3 - Naan cu branza, lipii indiene cu branza
    Intr-un castron, puneti triunghiurile de branza topita si amestecati-le pentru a forma o crema.
  • Etapa 4 - Naan cu branza, lipii indiene cu branza
    Dupa ce aluatul s-a odihnit, asezati-l pe o suprafatss de lucru pudrata cu faina si impartiti-l in 4 parti egale.
  • Etapa 5 - Naan cu branza, lipii indiene cu branza
    Intindeti cate o bucata de aluat sub forma de cerc. In centrul piuneti aproximativ 1 lingura de branza.
  • Etapa 6 - Naan cu branza, lipii indiene cu branza
    Indoiti marginile peste branza si apasati aluatul pentru a-l sigila.
  • Etapa 7 - Naan cu branza, lipii indiene cu branza
    Cu mainile, rotiti aluatul umplut cu branza pentru a forma un cerc. Asezati-l pe o tava cu foaie de copt.
  • Etapa 8 - Naan cu branza, lipii indiene cu branza
    Coaceti 8 minute la 230°C.
  • Etapa 9 - Naan cu branza, lipii indiene cu branza
    Gata!


Poze

Naan cu branza, lipii indiene cu branza
Naan cu branza, lipii indiene cu branza - poza 2
Naan cu branza, lipii indiene cu branza - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crema de branza de casa (tip philadelphia) cu 2 ingrediente
Crema de branza de casa (tip philadelphia) cu 2 ingrediente
3 porții
10 h 2 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gem de caise - petitchef
Gem de caise - petitchef
15 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Buturuga cu lamaie si merengue
Buturuga cu lamaie si merengue
6 porții
2 h 12 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Opéra-desertul suprem
Opéra-desertul suprem
10 porții
2 h 8 m
Dificil
3.8 / 5
Rețetă Mini clafoutis cu cirese, fara gluten
Mini clafoutis cu cirese, fara gluten
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Emmentaler sau branza elvetiana Emmentaler sau branza elvetiana

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează