Gogosi unguresti

Aperitiv
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Drojdia se pune la dospit cu o lingura zahar tos, putin lapte, se amesteca, si se rastoarna peste faina(pusa in vasul de framantat).
  • Dupa ce dospeste drojdia, se adauga ouale batute bine ,restul de zahar, zaharul vanilat, praful de sare, se amesteca cu o lingura de lemn, adaugand cate putin laptele care trebuie sa fie caldut.
  • Cand s-a omogenizat cat de cat cu lingura, se scoate aluatul pe masa si il framantam bine , pana devine elastic.Aluatul se lasa la crescut,sa-si dubleze volumul.
    Se intinde foaie(mai grosuta) si se decupeaza forme si se mai lasa la crescut 10 minute.
  • Se prajesc in ulei,se scot pe servetel si se pudreaza cu zahar.Noi servit cu dulceata de visine.Facut cateva si umplute cu gem de prune.

Punctează această reţetă

MMIMISOR

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Excelent

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Dar de ce sunt ungurești gogoșile?

abuz

anonymous

Stiam eu ca si ungurii umbla cu gogosi, cica Ardealul ar fi al lor.

abuz

anonymous

Frt bune arata si bine

abuz

anonymous

Deliciasa

abuz

anonymous

Reteta este foarte buna

abuz

anonymous

Reteta suna bine o voi incerca

abuz

anonymous

Au iesit excelente

abuz

anonymous

Hmmmm sa zicem ca arata bine dar sa vedem la gust ... le voi face si eu

abuz

anonymous

Par delicioase! Le voi face si eu.

abuz
  • pagina 1 / 2