Se face o coca(din ing de mai sus) pufoasa si elastica ,se lasa sa se odihneasca (acoperit cu un prosop) ,pana cand incepe sa creasca in volum.
Se intinte o foaie (nu prea groasa )si dai forma dorita(in cazul meu ,am folosit un pahar ),se mai lasa cateva minute sa rasufle si se pun la prajit(in mult ulei ),2-3 minute pe fiecare parte .Le scoateti pe o un servetel de bucatarie si sunt numai bune de papapt.
Cutie de branza feta rasa amestecata zahar (dupa gust )si arome ;coaja de lamaie si zahar valinat
Intindem aluatul bine , taiem dreptunghiuri(nu prea mici)si se pune cate o lingura din compozitia de branza pe (mijlocul)fiecarui dreptunghi.
Se inveleste umplutura apasand coca pe margini si se mai lasa cc 10 minute (sa mai creasca) si-i prajim la foc potrivit pana se rumenesc si prind o culoare frumos aurie .
Comentarii:
Arata bine eu acum o fac
Super smechere
Foarte bune!
Bune.....
Ce langosiiii.............!!!!!scuze nu-mi plac
Interesant adica ie langos cu branza si il mai si pudrezi cu zahar pudra.v adati seama ce iese.in fine.pa
Superba
Este super delicioasa
Ies foarte bune ca le-am facut si eu!:)