Gogosi si langosi umpluti cu branza

Aperitiv
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

1
Cost estimat: 4.08 (4.08€/porție)

Preparare

Preparare20 min
Gătire10 min
  • Se face o coca(din ing de mai sus) pufoasa si elastica ,se lasa sa se odihneasca (acoperit cu un prosop) ,pana cand incepe sa creasca in volum.
  • Se intinte o foaie (nu prea groasa )si dai forma dorita(in cazul meu ,am folosit un pahar ),se mai lasa cateva minute sa rasufle si se pun la prajit(in mult ulei ),2-3 minute pe fiecare parte .Le scoateti pe o un servetel de bucatarie si sunt numai bune de papapt.
  • Cutie de branza feta rasa amestecata zahar (dupa gust )si arome ;coaja de lamaie si zahar valinat
  • Intindem aluatul bine , taiem dreptunghiuri(nu prea mici)si se pune cate o lingura din compozitia de branza pe (mijlocul)fiecarui dreptunghi.
  • Se inveleste umplutura apasand coca pe margini si se mai lasa cc 10 minute (sa mai creasca) si-i prajim la foc potrivit pana se rumenesc si prind o culoare frumos aurie .

Punctează această reţetă

MMamichan

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Arata bine eu acum o fac

abuz

anonymous

Super smechere

abuz

anonymous

Foarte bune!

abuz

anonymous

Bune.....

abuz

anonymous

Ce langosiiii.............!!!!!scuze nu-mi plac

abuz

anonymous

Interesant adica ie langos cu branza si il mai si pudrezi cu zahar pudra.v adati seama ce iese.in fine.pa

abuz

anonymous

Superba

abuz

anonymous

Este super delicioasa

abuz

anonymous

Ies foarte bune ca le-am facut si eu!:)

abuz