Gogosi si langosi umpluti cu branza
Ingrediente
1
Cost estimat: 4.08Euros€ (4.08€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire10 min
- Se face o coca(din ing de mai sus) pufoasa si elastica ,se lasa sa se odihneasca (acoperit cu un prosop) ,pana cand incepe sa creasca in volum.
- Se intinte o foaie (nu prea groasa )si dai forma dorita(in cazul meu ,am folosit un pahar ),se mai lasa cateva minute sa rasufle si se pun la prajit(in mult ulei ),2-3 minute pe fiecare parte .Le scoateti pe o un servetel de bucatarie si sunt numai bune de papapt.
- Cutie de branza feta rasa amestecata zahar (dupa gust )si arome ;coaja de lamaie si zahar valinat
- Intindem aluatul bine , taiem dreptunghiuri(nu prea mici)si se pune cate o lingura din compozitia de branza pe (mijlocul)fiecarui dreptunghi.
- Se inveleste umplutura apasand coca pe margini si se mai lasa cc 10 minute (sa mai creasca) si-i prajim la foc potrivit pana se rumenesc si prind o culoare frumos aurie .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Arata bine eu acum o fac
anonymous
Super smechere
anonymous
Foarte bune!
anonymous
Bune.....
anonymous
Ce langosiiii.............!!!!!scuze nu-mi plac
anonymous
Interesant adica ie langos cu branza si il mai si pudrezi cu zahar pudra.v adati seama ce iese.in fine.pa
anonymous
Superba
anonymous
Este super delicioasa
anonymous
Ies foarte bune ca le-am facut si eu!:)
Punctează această reţetă