Gogosi inelus

Aperitiv
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire40 min
  • Ne ocupam ce aluat.Punem faina intr-un castron,facem o gaura la mijloc in care punem zaharul si zaharul vanilat.Untul/margarina il amestecam cu galbenusurile de ou si il turnam peste faina.
  • Obtinem un aluat sfaramaicios,peste care punem drojdia.Laptele si apa se amesteca,si se toarna caldute peste aluat.Framanatam un aluat elastic,adaugand faina daca mai este nevoie,pana ce acesta nu se mai lipeste de maini.La sfarsit coaja de lamaie.
  • Aluatul obtinut il dam pt cca 30-40 de minute,la dospit,intr-un loc cald.Apoi,il intindem pe o masa bine infainata in foaie de cca 1,5cm.Cu ajutorul unui pahar mai mare formam gogosile,iar cu unul mai mic gaura.Le mai lasam pe masa de lucru cca 30 de minute sa se odihneasca.
  • Dupa ce au trecut si cele 30 de minute,le prajim in baie de ulei,pe ambele parti,la foc moderat pt ca se rumenesc f repede si nu vrem sa ramana crude in interior.
  • Dupa ce le scoatem,le punem pe un servet pt a-si lasa surplusul de ulei.Noi serevit simple,doar cu zahar pudra,pt ca nu mai avut timp de altceva.

Punctează această reţetă

TTotata

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

Adolescenta

Este o reteta superba

abuz

anonymous

F. BUNE

abuz

anonymous

Delicioase!

abuz

anonymous

Cred ca este foaret bune

abuz

anonymous

Arata f bine !Cred ca o sa fac maine,ca e duminica !

abuz

anonymous

Trebuie sa fie bune fac si eu

abuz

anonymous

Excelente!

abuz

anonymous

Farte bune gogos

abuz

anonymous

F bune

abuz

anonymous

FAC SI EU AKUM
ARATA FF BN

abuz
  • pagina 1 / 3