Se pune drojdia cu putin zahar si putina apa calduta la crescut.Separat se pune intr-un castron faina ,se face o gropita unde se sparg ouale,se pune zaharul,iaurtul caldut,sarea,drojdia crescuta,coajade lamaie si se amesteca putin apoi se adauga apa calduta cat sa iasa un aluat ,potrivit ,nu foarte tare,se framanta 15 minute.
Ungand mainile cu ulei.Apoi se intinde aluatul daca vrem sa le umplem cu ciocolata,atunci trebuie intins mai subtire,pe una din rotite se pune ciocolata apoi, se lipesc cate doua suprapuse,presand marginile roata cu degetele ,daca vrem simple,sa nu fie intins prea subtire,eu inting aluatul si apoi tai cu un pahar,tot timpul sub foaia intinsa de aluat sa fie pudrat cu faina sa nu se lipeasca la gogosi sa se umfle tare,e ca trebuie lasate rotitele taiate pe masa pana le decupam pe toate ca sa mai creasca ,deabia apoi se prajesc in mult ulei pe o parte ,apoi pe cealalta,e le rasucesc greu ca se prea umfla.
Comentarii:
EXCELENTE
Foarte bine
Elle sont tres bonnes.
Am o nedumerire ... gogosi umpluti ? corect ar fi gogosi umplute , deoarece gogogasa-i de genul feminin ; in rest , mi se par grozave .