Crostini cu branza de capra, chorizo si masline

Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire10 min
- Cuptorul se porneste pe gril/broil.Feliile de bagheta se ung cu putin unt si se rumenesc intr-o tigaie teflonata, rumenit numai pe o parte.
- Pe fiecare felie se aseaza o bucatica de branza de capra, si toate feliutele frumos aliniate intr-o tava merg la cuptor pt 3 minute sau pana se rumeneste branza.
- Gratarul este la mijlocul cuptorului si la mine nu a durat mai multe de 3 minute sa se rumeneasca delicat
- intepam cu cate o scobitoare o felie de salam si o maslina si o asezam pe crostini cum vedeti in foto.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
O "reteta" pe care o notez cu dublu K!
anonymous
Obisnuit
anonymous
Pe care crostini, ca pana acum aveam o bagheta? Nu cred ca aici e cazul sa mai pui si delicat!
Punctează această reţetă