Covrigi cu sare si mac

Aperitiv
6 porții
Foarte ușor
2 ore

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare1 h 15 m
Gătire45 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
28/12/2014

Salut din Suedia! Secretul e ca apa ce fierbe sa contina 20g de bicarbonat la litrul de apa si in aluat jumate apa jumate lapte. That's it, Succés!

am gătit această rețetă
(2) (0) abuz
26/08/2013

Ami place;)

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
04/07/2013

Super reteta tocmai ce o fac ,multumesc

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
06/08/2014

Foarrte deliciosii !!!!!!!!!!!!

(0) (0) abuz
05/04/2014

Toate bune si gustoase intrebarea mea este cite zile se poate mentine acest aspect de proaspat adica asa zis un termen de garantie

(0) (0) abuz
04/02/2014

Super

(0) (0) abuz
27/01/2014

Yummmmmyyyy!!!!!!!!

(0) (0) abuz
12/01/2014

Multumesc pt aceste informatii folositoare .

(0) (0) abuz
18/11/2013

Ar trebui adăugat faptul că imediat după ce se rulează se pun la opărit, pentru că altfel se rup prea uşor...

(1) (0) abuz
09/08/2013

FFFF BUNI AM O POFTA DE NU SE POATE MULTUMESC FR

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+