Dizolvam drojdia cu bors, adaugam si sarea, punem tot borsul si apoi uleiul. Nu se pune faina chiar atat cat cuprinde, pentru ca atunci vom obtine cornulete tari.
Dintr-un aluat molcut ies cornulete mai fragede. Incepem sa adaugam si faina, treptat, pana ce obtinem un aluat ferm, dar moale, il lasam 10 minute pe masa si il dam la rece inca 10 minute.
Avem grija, cand facem cornuletele, sa punem prea multa faina pe masa. Intindem o foaie subtire. Le modelam dupa plac si le unmplem cu ce ne place. Le coacem la foc moderat, apoi mai tare, depinde si de fiecare, cum are cuptorul.
Atentie: sa fie usor galbui pe dos, nu rumenite, caci vor deveni prea tari. Se trec prin zahar pudra. Ies foarte fragede.
Comentarii:
Goood
Cornuletele copilariei mele, foarte bune.
Iamiiii
Ma tenteaza sa le fac
Pula
Retete foarte bune
Foarte bune pentru copii !
Sper sa-mi iasa bine ca acum ma apuc de reteta ta poop