Cornulete cu gem

Cornulete cu gem
Aperitiv
Foarte ușor
30 min

Foarte bune

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire10 min
  • Se amesteca untul moale cu faina, oul , sarea si apa calduta. Se framanta pana devine un aluat nelipicios.(daca este necasar se mai poate adauga apa sau faina, dupa caz).
  • Din aluatul rezultat se rup bucati care se intind in forma rotunda ,se taie cu cutitul in triunghiuri cu varful in centru, se pune gem pe fiecare,pe partea exterioara si se ruleza.Se pun in cuptor pana se rumenesc apoi se dau prin zahar pudra.Acum urmeza .

Punctează această reţetă

miha danaMiha dana

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

Anacurca

A doua rețetă pe care o încerc de pe Petit Chef! Ori sunt greșite masurile ori nu știu ce se întâmplă ca nu mi-a ieșit aluatul nelipicios despre care se vorbește!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super bune!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Este super reteta ..mama mea o facea foarte des, la fel si eu o fac, tot fff des.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Pfff

am gătit această rețetă
abuz
florentina_c2014

florentina_c2014

Minunate!

abuz

cris_nedelcovici

Bravo !

abuz

anonymous

"triunghiuri cu varful in centru" Cum or fi aratand oare?

abuz

anonymous

Arata foarte bine

abuz

anonymous

Foate bun !

abuz

anonymous

Este gustoasa si usor de facut

abuz
  • pagina 1 / 2