Cornulete cu gem

Foarte bune
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Gem de prune facut in casa
-
Cheesecake cu lapte condensat indulcit si gem de fructe rosii
-
Brioches tressées cu gem de caise
-
Croffle, croissantul în stil vafă cu gem de smochine, brânză de capră și șuncă maturată iberică
Preparare
Preparare20 min
Gătire10 min
- Se amesteca untul moale cu faina, oul , sarea si apa calduta. Se framanta pana devine un aluat nelipicios.(daca este necasar se mai poate adauga apa sau faina, dupa caz).
- Din aluatul rezultat se rup bucati care se intind in forma rotunda ,se taie cu cutitul in triunghiuri cu varful in centru, se pune gem pe fiecare,pe partea exterioara si se ruleza.Se pun in cuptor pana se rumenesc apoi se dau prin zahar pudra.Acum urmeza .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
A
Anacurca,
29/03/2020
A doua rețetă pe care o încerc de pe Petit Chef! Ori sunt greșite masurile ori nu știu ce se întâmplă ca nu mi-a ieșit aluatul nelipicios despre care se vorbește!
am gătit această rețetă
08/01/2016
Este super reteta ..mama mea o facea foarte des, la fel si eu o fac, tot fff des.
am gătit această rețetă

C