Cornulete cu gem

Foarte bune
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire10 min
- Se amesteca untul moale cu faina, oul , sarea si apa calduta. Se framanta pana devine un aluat nelipicios.(daca este necasar se mai poate adauga apa sau faina, dupa caz).
- Din aluatul rezultat se rup bucati care se intind in forma rotunda ,se taie cu cutitul in triunghiuri cu varful in centru, se pune gem pe fiecare,pe partea exterioara si se ruleza.Se pun in cuptor pana se rumenesc apoi se dau prin zahar pudra.Acum urmeza .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
A
Anacurca
A doua rețetă pe care o încerc de pe Petit Chef! Ori sunt greșite masurile ori nu știu ce se întâmplă ca nu mi-a ieșit aluatul nelipicios despre care se vorbește!
am gătit această rețetă
anonymous
Super bune!
am gătit această rețetă
anonymous
Este super reteta ..mama mea o facea foarte des, la fel si eu o fac, tot fff des.
am gătit această rețetă
anonymous
Pfff
am gătit această rețetă

florentina_c2014
Minunate!
C
cris_nedelcovici
Bravo !
anonymous
"triunghiuri cu varful in centru" Cum or fi aratand oare?
anonymous
Arata foarte bine
anonymous
Foate bun !
anonymous
Este gustoasa si usor de facut
Punctează această reţetă