Se amesteca untul moale cu faina, oul , sarea si apa calduta. Se framanta pana devine un aluat nelipicios.(daca este necasar se mai poate adauga apa sau faina, dupa caz).
Din aluatul rezultat se rup bucati care se intind in forma rotunda ,se taie cu cutitul in triunghiuri cu varful in centru, se pune gem pe fiecare,pe partea exterioara si se ruleza.Se pun in cuptor pana se rumenesc apoi se dau prin zahar pudra.Acum urmeza .
A doua rețetă pe care o încerc de pe Petit Chef! Ori sunt greșite masurile ori nu știu ce se întâmplă ca nu mi-a ieșit aluatul nelipicios despre care se vorbește!
Comentarii (17):
A doua rețetă pe care o încerc de pe Petit Chef! Ori sunt greșite masurile ori nu știu ce se întâmplă ca nu mi-a ieșit aluatul nelipicios despre care se vorbește!
Super bune!
Este super reteta ..mama mea o facea foarte des, la fel si eu o fac, tot fff des.
Pfff
Minunate!
Bravo !
"triunghiuri cu varful in centru" Cum or fi aratand oare?
Arata foarte bine
Foate bun !
Este gustoasa si usor de facut