Petitchef

Cornulete cu cascaval

Aperitiv
10 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

10

Preparare

  • Se cerne faina.Drojdia uscata se amesteca cu faina.
    Margarina se amesteca cu 1 kg de faina.Laptele+sarea+zaharul se incalzesc un pic de foc.Se amesteca toate ingredientele si se framanta bine.Daca coca se mai lipeste de maini se adauga cana de faina.
  • Se lasa coca la crescut pana ce isi dubleaza volumul( aprox. 1 ora, in functie de cat de cald este in camera).Dupa ce a crescut coca se imparte in 6.Se presara un pic de faina pe masa si se ia o bucata de coca.Se intinde o foaie rotunda.
  • Se imparte foaia in 4, iar sferturile se taie in jumatate.Cascavalul se taie in bucatele mici.
    Se aseaza cascavalul pe bucatile de coca taiate si se impaturesc.Cornuletele rezultate se aseaza in tava mare de la cuptor tapetata cu hartie de copt.Oul se bate bine.
  • Cu o pensula de patiserie se ung cornuletele si se presara dupa preferinta susan sau mac.Se baga in cuptorul incins bine pentru 20 de minute. Cuptorul se seteaza la 200 grade.
    Cand sunt frumos rumenite se scot.
  • In timp ce se coc cornuletele se procedeaza la fel cu restul de coca.Din compozitia de mai sus va ies 3 tavi, daca faceti cornuletele mai mari sau 4 tavi daca le faceti mai mici.Trebuie sa aveti la indemana 2 tavi pe care sa le folositi.


Poze

Cornulete cu cascaval
Cornulete cu cascaval - poza 2
Cornulete cu cascaval - poza 3
Cornulete cu cascaval - poza 4
Cornulete cu cascaval - poza 5
Cornulete cu cascaval - poza 6
Cornulete cu cascaval - poza 7
Cornulete cu cascaval - poza 8
Cornulete cu cascaval - poza 9
Cornulete cu cascaval - poza 10
Cornulete cu cascaval - poza 11
Cornulete cu cascaval - poza 12
Cornulete cu cascaval - poza 13
Cornulete cu cascaval - poza 14
Cornulete cu cascaval - poza 15
Cornulete cu cascaval - poza 16
Cornulete cu cascaval - poza 17

Întrebări:




Comentarii:

09/04/2013

Foarte bune

(0) (0) Abuz
18/12/2012

Buna ,la ce gramaj sa fie pachetul de margarina si si poate pune branza de oaie in alut ? mersi

(0) (0) Abuz
05/06/2012

Cred ca sunt delicioase

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friand cu sunca si cascaval
Friand cu sunca si cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Omleta cu cașcaval, rețeta expres gata în 5 minute!
Omleta cu cașcaval, rețeta expres gata în 5 minute!
1 porții
10 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Egg boats cu cascaval
Egg boats cu cascaval
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Quiche cu sunca, cascaval si iaurt-varianta light
Quiche cu sunca, cascaval si iaurt-varianta light
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.1 / 5

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează