-
Home
-
Rețete
-
Aperitiv
-
Retete de chec
-
Chec cu cacao
-
Chec cu lamaie
-
Chec cu ness
Chec cu ness
Preparare
-
Se separa galbenusurile de albusuri si le punem in castroane separate. Mixam galbenusurile cu 2 linguri de zahar.
-
Peste ele turnam sucul de la o lamaie, nessul, coaja rasa de lamaie, uleiul si continuam sa mixam.
-
Albusurile, impreuna cu cele 3 de linguri de zahar, pliculetul de zahar vanilat si un praf de sare se mixeaza spuma tare.
-
Se amesteca cele doua compozitii si se adauga faina proaspat cernuta, cacaoa si praful de copt.
-
Se toarna compozitia in forma de chec pe hartie de copt. Se coace la 180C pentru aproximativ 40-45 de minute.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete