Cele doua tipuri de faina se cern intr-un castron impreuna cu sarea. Deasupra se toarna apa si uleiul, dupa care se amesteca componentele.
Dupa ce s-au incorporat ingredientele, se rastoarna pe o suprafata presarata cu faina. Se framanta aluatul pentru cateva minute , dupa care se lasa la odihnit pentru 20-30 de minute.
Aluatul se imparte in 4 bucati daca vreti sa le folositi pentru shaorma, iar daca nu, in 6.Se modeleaza fiecare bucata sub forma de bila, dupa care se aplatizeaza sub forma unui disc, subtire de 3-4 mm.
Se prajesc intr-o tigaie goala, fara ulei pentru cate 1 minute de ambele parti, pana cand suprafata incepe sa faca bule si apar pete albe se partea inferioara.
Se pastreaza calde infasurate intr-un prosop sau acoperite de un vas.Se consuma calde. Din pacate, uitat sa le fotografiez si singure, cand sunt gata, deoarece luat cu pregatirea shaormei.