Camembert cu stafide si nuci

Aperitiv
Foarte ușor
15 min

Ingrediente

4

Preparare

  • Si se taie in jumatate pe grosime. Cu o lingurita se scoate "miezul" moale din fiecare jumatate. Acesta se amesteca cu fructele inmuiate si untul moale. Cu compozitia rezultata se umplu jumatatile de branza.
  • Se unesc doua cate doua, presand usor; se readuce Camembert-ul umplut in folia in care a fost impachetat si se pune inapoi in cutiuta in care a fost. Se da la frigider.
  • Dupa ce umplutura s-a intarit bine, se taie fiecare rotita de branza in 6 si fiecare margine taiata se da prin nuca.
  • Se impacheteaza din nou in folie.

Punctează această reţetă

CristinaKCristinaK

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Mihai

Reteta de cacao prezentata pe PC. Am impresia ca cei ce se ocupa de acest site dau un copy-paste dupa retetele originale in functie de ciclurile lunare, alte cicluri, venirea soacrei sau ....
Felicitari CristinaK, am vazut reteta de pe site-ul tau si am respectat toate indicatiile. Mi-am permis sa adaug si un pic de nucsoara rasa. A iesit ceva de vis!

am gătit această rețetă
abuz
CristinaK

CristinaK

Ca si alte retete... si aceasta a ajuns ciopartita pe acest site! :(
Reteta corecta o gasiti pe blog:
http://cristina-k.blogspot.jp/2010/12/camebert-cu-stafide-si-nuci.html

abuz

anonymous

Super !

abuz

anonymous

Francezii intr-adevar ca mananca branza cu nuci sau struguri ,dar reteta ta nu are un inceput "si se taie",incepe brusc

abuz

anonymous

Tu gatesti cumva pentru dusmani?

abuz

anonymous

Deci la final se mananca cu tot cu folie?

abuz