Si se taie in jumatate pe grosime. Cu o lingurita se scoate "miezul" moale din fiecare jumatate. Acesta se amesteca cu fructele inmuiate si untul moale. Cu compozitia rezultata se umplu jumatatile de branza.
Se unesc doua cate doua, presand usor; se readuce Camembert-ul umplut in folia in care a fost impachetat si se pune inapoi in cutiuta in care a fost. Se da la frigider.
Dupa ce umplutura s-a intarit bine, se taie fiecare rotita de branza in 6 si fiecare margine taiata se da prin nuca.
Reteta de cacao prezentata pe PC. Am impresia ca cei ce se ocupa de acest site dau un copy-paste dupa retetele originale in functie de ciclurile lunare, alte cicluri, venirea soacrei sau .... Felicitari CristinaK, am vazut reteta de pe site-ul tau si am respectat toate indicatiile. Mi-am permis sa adaug si un pic de nucsoara rasa. A iesit ceva de vis!
Ca si alte retete... si aceasta a ajuns ciopartita pe acest site! :( Reteta corecta o gasiti pe blog: http://cristina-k.blogspot.jp/2010/12/camebert-cu-stafide-si-nuci.html
Comentarii:
Reteta de cacao prezentata pe PC. Am impresia ca cei ce se ocupa de acest site dau un copy-paste dupa retetele originale in functie de ciclurile lunare, alte cicluri, venirea soacrei sau ....
Felicitari CristinaK, am vazut reteta de pe site-ul tau si am respectat toate indicatiile. Mi-am permis sa adaug si un pic de nucsoara rasa. A iesit ceva de vis!
Ca si alte retete... si aceasta a ajuns ciopartita pe acest site! :(
Reteta corecta o gasiti pe blog:
http://cristina-k.blogspot.jp/2010/12/camebert-cu-stafide-si-nuci.html
Super !
Francezii intr-adevar ca mananca branza cu nuci sau struguri ,dar reteta ta nu are un inceput "si se taie",incepe brusc
Tu gatesti cumva pentru dusmani?
Deci la final se mananca cu tot cu folie?