Petitchef

Camembert cu stafide si nuci

Aperitiv
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Si se taie in jumatate pe grosime. Cu o lingurita se scoate "miezul" moale din fiecare jumatate. Acesta se amesteca cu fructele inmuiate si untul moale. Cu compozitia rezultata se umplu jumatatile de branza.
  • Se unesc doua cate doua, presand usor; se readuce Camembert-ul umplut in folia in care a fost impachetat si se pune inapoi in cutiuta in care a fost. Se da la frigider.
  • Dupa ce umplutura s-a intarit bine, se taie fiecare rotita de branza in 6 si fiecare margine taiata se da prin nuca.
  • Se impacheteaza din nou in folie.


Poze

Camembert cu stafide si nuci
Camembert cu stafide si nuci - poza 2
Camembert cu stafide si nuci - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

Mihai, 07/10/2020

Reteta de cacao prezentata pe PC. Am impresia ca cei ce se ocupa de acest site dau un copy-paste dupa retetele originale in functie de ciclurile lunare, alte cicluri, venirea soacrei sau ....
Felicitari CristinaK, am vazut reteta de pe site-ul tau si am respectat toate indicatiile. Mi-am permis sa adaug si un pic de nucsoara rasa. A iesit ceva de vis!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
CristinaK
CristinaK, 20/02/2018

Ca si alte retete... si aceasta a ajuns ciopartita pe acest site! :(
Reteta corecta o gasiti pe blog:
http://cristina-k.blogspot.jp/2010/12/camebert-cu-stafide-si-nuci.html

(0) (0) Abuz
09/09/2016

Super !

(0) (0) Abuz
12/04/2016

Francezii intr-adevar ca mananca branza cu nuci sau struguri ,dar reteta ta nu are un inceput "si se taie",incepe brusc

(0) (0) Abuz
12/04/2016

Tu gatesti cumva pentru dusmani?

(0) (0) Abuz
12/04/2016

Deci la final se mananca cu tot cu folie?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Camembert la cuptor, cu nuci si miere
Camembert la cuptor, cu nuci si miere
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pecan pie-placinta cu nuci pecan
Pecan pie-placinta cu nuci pecan
6 porții
2 h 5 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu ricotta și nuci: cremoase și crocante
Paste cu ricotta și nuci: cremoase și crocante
2 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Gustare cu iaurt de cocos, mere, kiwi si nuci
Gustare cu iaurt de cocos, mere, kiwi si nuci
1 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Blanc manger coco
Blanc manger coco
10 porții
2 h 55 m
Foarte ușor
4 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează