-
Home
-
Rețete
-
Aperitiv
-
Briose
-
Briose negrese
BRIOSE NEGRESE
Preparare
-
Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Amestecam untul cu zaharul, mierea, zaharul vanilinat, coaja de lamaie si un praf de sare.
-
Adaugam de rand ouale unul cate unul. Incorporam faina amestecata cu praful de copt, cacao, scortisoara si fulgii de ciocolata.
-
Pregatim formele pentru briosesi turnam compozitia. Putem sa punem im mijloc si cate o bucatica de ciocolata.
-
Coacem aproximativ 30 de minute la foc moderat. Scoatem din cuptor tava si lasam brisosele sa se raceasca.
-
Topim ciocolata amaruie si glazuram cu aceasta briosele noastre. Ornam cu bilute de ciocolata negre si albe sau pudram cu zahar vanilat.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Ultimele articole
Rețete