Briose maronii cu fulgi de ciocolata alba
Ingrediente
12
Preparare
Preparare40 min
Gătire25 min
- Incinge cuptorul la 190C.Tapeteaza cu hartiute de copt o tava de briose.Intr-un vas amesteca ingredientele uscate.Intr-un bol bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul.
- Incorporeaza untul topit, apoi laptele batut si esenta de rom.Inglobeaza ingredientele uscate in cele lichide apoi adauga fulgii de ciocolata alba si amesteca.
- Pune cate 2 linguri de aluat in fiecare loc pentru briosa.Da briosele la copt 20-25 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 137Kcal
- Carbo: 18g
- Grăsimi: 5.3g
- Grăsimi sat.: 3g
- Proteine: 3.6g
- Fibre: 1.5g
- Zahăr: 10.4g
- ProPoints: 4
- SmartPoints: 6
Informații nutriționale pentru 1 porție (61g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Delicioasa! Are un gust foarte bun si e usor de preparat!
Punctează această reţetă