Cuptorul se preincalzeste la 190ºC. O tava pentru 12 briose se pregateste cu hartiute speciale.Untul impreuna cu ciocolata neagra se topesc pe bain-marie. Se amesteca bine pana la omogenizare si se lasa sa se racoreasca.
Faina se amesteca imtr-un bol cu bicarbonatul, cacaoa, zaharul, ¼ lingurita sare si ciocolata alba taiata bucati. Oul, iaurtul, laptele si esenta de vanilie se amesteca..
Se toarna peste ingredientele uscate impreuna cu untul si ciocolata neagra si se amesteca bine. Se pune compozitia in tava si se dau briosele la cuptor 20-25 minute.
Biscuiti cu ciocolataCookies cu ciocolataButoane cu ciocolataBriose cu fulgi de ciocolataPrajitura de ciocolata si dovleceiBaton de ciocolata cu caise.
Prajitura de banane cu iaurtBastonase de ciocolataCrema de frisca si ciocolataFursecuri de ovazMousse de kiwi cu ciocolata albaMillefeuille cu ciocolataPrajitura cu ciocolataInghetata de ciocolata albaDeliciu parizian.
Comentarii:
Imi place saitul