Se amesteca primele sase ingrediene bine de tot, se adauga sare si piper dupa gust. Legumele se spala si se rup bucati cu mana. Se aseaza pe un platou si se asezoneaza cu sosul preparat. Sosul, fiind dulceag, merge de minune cu gustul amarui al rucolei si radicchio.
Deci Radiccio e salata asta mica de culoarea verzei rosii ? Am vazut-o de vanzare la XXL dar i s-a parut scumpa ( 4 lei o bucata de marimea unui mar )luand in considerare faptul ca un kg de varza noua e 2 lei...dar mi-a placut culoarea ...acum ca am o reteta adecvata ,atlfel vad lucrurile....
Comentarii (12):
Ciudat ce sugestii sunt astea pt idioti ?
Ok, doar ca ai uitat 'dulceagul'! eu o fac cu miere.
Doamnelor, incerc sa spun asta de ceva vreme: orice se poate spune, daca se pune intr-o forma civilizata. VA ROG!!!
Bleaah ! Acreala si amareala cat cuprinde. Cui ii place asa ceva n-are decat sa si-o faca.
Nu mai stii romaneste? La noi ii spune cicoare. Nici rucola nu e pe romaneste, la noi ii spune voinicica. Cat snobism...
F.buna sanatoasa
Ce-i aia "radicchio" ?
Cumva ridiche ?
Dacă nu le ai toate astea? Aiurea...Rețetele noastre unde sunt?
Excelentă!
Deci Radiccio e salata asta mica de culoarea verzei rosii ? Am vazut-o de vanzare la XXL dar i s-a parut scumpa ( 4 lei o bucata de marimea unui mar )luand in considerare faptul ca un kg de varza noua e 2 lei...dar mi-a placut culoarea ...acum ca am o reteta adecvata ,atlfel vad lucrurile....