Salata de radicchio
Ingrediente
Preparare
- Se amesteca primele sase ingrediene bine de tot, se adauga sare si piper dupa gust. Legumele se spala si se rup bucati cu mana. Se aseaza pe un platou si se asezoneaza cu sosul preparat. Sosul, fiind dulceag, merge de minune cu gustul amarui al rucolei si radicchio.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
Ciudat ce sugestii sunt astea pt idioti ?
anonymous
Ok, doar ca ai uitat 'dulceagul'! eu o fac cu miere.
anonymous
Doamnelor, incerc sa spun asta de ceva vreme: orice se poate spune, daca se pune intr-o forma civilizata. VA ROG!!!

constanta_s2014
Bleaah ! Acreala si amareala cat cuprinde. Cui ii place asa ceva n-are decat sa si-o faca.
anonymous
Nu mai stii romaneste? La noi ii spune cicoare. Nici rucola nu e pe romaneste, la noi ii spune voinicica. Cat snobism...
anonymous
F.buna sanatoasa
costi1960
Ce-i aia "radicchio" ?
Cumva ridiche ?
anonymous
Dacă nu le ai toate astea? Aiurea...Rețetele noastre unde sunt?
anonymous
Excelentă!
Etnoboutique
Deci Radiccio e salata asta mica de culoarea verzei rosii ? Am vazut-o de vanzare la XXL dar i s-a parut scumpa ( 4 lei o bucata de marimea unui mar )luand in considerare faptul ca un kg de varza noua e 2 lei...dar mi-a placut culoarea ...acum ca am o reteta adecvata ,atlfel vad lucrurile....
Punctează această reţetă