Salata de radicchio

Antreuri
Foarte ușor
15 min

Ingrediente

2

Preparare

  • Se amesteca primele sase ingrediene bine de tot, se adauga sare si piper dupa gust. Legumele se spala si se rup bucati cu mana. Se aseaza pe un platou si se asezoneaza cu sosul preparat. Sosul, fiind dulceag, merge de minune cu gustul amarui al rucolei si radicchio.

Punctează această reţetă

florideciresFloridecires

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Ciudat ce sugestii sunt astea pt idioti ?

abuz

anonymous

Ok, doar ca ai uitat 'dulceagul'! eu o fac cu miere.

abuz

anonymous

Doamnelor, incerc sa spun asta de ceva vreme: orice se poate spune, daca se pune intr-o forma civilizata. VA ROG!!!

abuz
constanta_s2014

constanta_s2014

Bleaah ! Acreala si amareala cat cuprinde. Cui ii place asa ceva n-are decat sa si-o faca.

abuz

anonymous

Nu mai stii romaneste? La noi ii spune cicoare. Nici rucola nu e pe romaneste, la noi ii spune voinicica. Cat snobism...

abuz

anonymous

F.buna sanatoasa

abuz

costi1960

Ce-i aia "radicchio" ?
Cumva ridiche ?

abuz

anonymous

Dacă nu le ai toate astea? Aiurea...Rețetele noastre unde sunt?

abuz

anonymous

Excelentă!

abuz

Etnoboutique

Deci Radiccio e salata asta mica de culoarea verzei rosii ? Am vazut-o de vanzare la XXL dar i s-a parut scumpa ( 4 lei o bucata de marimea unui mar )luand in considerare faptul ca un kg de varza noua e 2 lei...dar mi-a placut culoarea ...acum ca am o reteta adecvata ,atlfel vad lucrurile....

abuz
  • pagina 1 / 2