Salata de fasole verde

Ingrediente
8
Preparare
- Se scurge fasolea verde si se lasa pe servet absorbant pt a se absoarbi toata apa. Se poate folosi si fasole verde proaspata, dar in acest caz trebuie fiarta, scursa de apa si lasata la racit. Dupa ce fasolea a fost scursa se taie de marime potrivita, se poate taia fie marunt, fie putin mai mare, (eu o prefer mai mare), se adauga restul de ingrediente, inclusiv patrunjelul si se amesteca cu mare grija pentru a nu se zdrobi fasolea. Cantitatile de mai sus nu sunt stricte, se pot folosi in cantitati diferite in functie de gustul fiecaruia.
Se serveste la aperitiv.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

platon_n2013
FOARTE GUSTOASA
am gătit această rețetă
anonymous
Super!!!
am gătit această rețetă

petcu_d2013
Cred ca este excelenta!!!!Trebuie neaparat sa o fac imediat!!!!Multumesc mult!!!
anonymous
Super reteta
anonymous
Super tare o voi prepara maine
anonymous
Nota 10 cred ca este foarte gustoasa
anonymous
Este ffffff sanatoasa si gustoasa
anonymous
F buna
anonymous
Pentru vara este tocmai potrivita
anonymous
Foarte racoroasa
Punctează această reţetă