Pate de peste

Pate de peste
Antreuri
Foarte ușor
20 min

Este o reteta simpla de tot pe care o mai fac din cand in cand ori din lipsa de inspiratie, ori pentru ca nu am altceva la indemana. Dar mereu este gustoasa si buna si noua ne place tare mult :)

Ingrediente

4

Am folosit:

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Conservele le-am scurs de lichidul din interior si le-am bagat la blender impreuna cu untul, cepsoarele si zeama de lamaie.
  • S-a format o pasta mai moale initial dar dupa cateva ore la frigider pasta capata consistenta si este si foarte gustoasa si rapida.

    Pofta mare!

Punctează această reţetă

danaszocsDanaszocs

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Este foarte delicioasa daca in blender se pune un varf de cutit de piper negru si cateva frunzulite de rozmarin

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelenta

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Usor si gustos.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Este buna dar indiferent de cite feluri de conserve foloseste tehnologia este aceeasi astept retete noi si mai originale
pofta buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Esti normala la cap? Cum sa bagi conservele la blender? Nu cred ca vei reusi sa maruntesti tabla din care sunt facute, in cel mai bun caz vei distruge blenderul.

abuz

anonymous

Gustos,simplu

abuz
nina46

nina46

Cred ca este putin doar 100gr. unt la 3 cutii, eu pun mai mult si un pic de piper !

abuz

anonymous

Eu prepar pasta de peste cu branza de vaci in loc de unt...este excelenta, ca si cea recomandata aici.

abuz

anonymous

Foarte bun !!!!!

abuz
  • pagina 1 / 3