Pate de sardine, simplu si rapid

Aperitiv
10 porții
Foarte ușor
15 min

Pentru a insoti aperitivul sau pentru a servi un antreu usor, optati pentru pate de sardine! O reteta expres in care tot ce trebuie sa faceti este sa amestecati doar 4 ingrediente. Se poate consuma cu paine prajita sau cu batoane de legume. O idee buna este sa folositi cutiile de sardine :-) Urmati video reteta de mai jos !


Ingrediente

10

Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare



Observații

Mustar: il puteti pune sau nu.
Lamaie: nu ezitati sa adaugati suc de lamaie la pate, dacă doriti putina aciditate.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Ana-Maria, 22/10/2021

Poate as fi pus putin piper -mustarul e acrisor dar poate mergea si/ sau un strop de lamiie pe sandwich-elul facut cu acest pate.

(0) (0) abuz
John_, 02/04/2020

Din una dintre poze rezulta ca masa solida e de 95g, cu oase cu tot. Mai punem 70g de branza. Mustar nu vrem. Mai punem si cateva fire din cepsoara aia. Deci rezulta, cu indulgenta, 170g de compozitie. Adica 17g / portie. Super tare! Oricum, de mult asteptam o reteta atat de complexa!

(0) (0) abuz
11/04/2018

Bella, ba scrieti-le tu si mai invata romaneste!

(2) (1) abuz
bella, 18/03/2018

Scrie-ti mai clar ingredientele. "cepsoarat"???

(1) (1) abuz
Răspuns Petitchef_ro:

Cepsoara.




+