Papanasi de dovlecei

Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Dovlecelul se curata de coaja si se da pe razatoarea mica.
Se stoarce de zeama si se amesteca cu branza de vaci trecuta prin sita si cu oualele batute spuma.
Condimentam cu sare si piper, apoi adaugam faina cat sa avem o coca nici moale, nici tare.
Se ia cu lingura si se prajesc in ulei incins pe ambele parti.
Puteti servi alaturi o salata de varza alba si nelipsitele rosii.
Pofta buna!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Delicios
am gătit această rețetă
anonymous
Super ok
am gătit această rețetă

constanta_s2014
Ai facut de fapt niste chiftelute de dovlecei cu btanza de vaci, ca sa fie papanasi le-ar mai fi trebuit niste gris pentru ca papanasii se fac cu gris si branza de vaci.
anonymous
Oualele? Asa vorbesc agramatelele si analfabetelele!
anonymous
Eu am pus zahar si le-am transformat in desert ( binenteles am renuntat la piper).
anonymous
Beavo. F. bun !!!
anonymous
Papanasi sun foarte bun eccelet
anonymous
FOARTE BUN
anonymous
Bunicica
anonymous
O reteta usoara si foarte buna !
Punctează această reţetă