Dovlecelul se curata de coaja si se da pe razatoarea mica. Se stoarce de zeama si se amesteca cu branza de vaci trecuta prin sita si cu oualele batute spuma. Condimentam cu sare si piper, apoi adaugam faina cat sa avem o coca nici moale, nici tare.
Se ia cu lingura si se prajesc in ulei incins pe ambele parti. Puteti servi alaturi o salata de varza alba si nelipsitele rosii.
Ai facut de fapt niste chiftelute de dovlecei cu btanza de vaci, ca sa fie papanasi le-ar mai fi trebuit niste gris pentru ca papanasii se fac cu gris si branza de vaci.
Comentarii (27):
Delicios
Super ok
Ai facut de fapt niste chiftelute de dovlecei cu btanza de vaci, ca sa fie papanasi le-ar mai fi trebuit niste gris pentru ca papanasii se fac cu gris si branza de vaci.
Oualele? Asa vorbesc agramatelele si analfabetelele!
Eu am pus zahar si le-am transformat in desert ( binenteles am renuntat la piper).
Beavo. F. bun !!!
Papanasi sun foarte bun eccelet
FOARTE BUN
Bunicica
O reteta usoara si foarte buna !