Papanasi de dovlecei

Papanasi de dovlecei
Antreuri
Ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Dovlecelul se curata de coaja si se da pe razatoarea mica.
    Se stoarce de zeama si se amesteca cu branza de vaci trecuta prin sita si cu oualele batute spuma.
    Condimentam cu sare si piper, apoi adaugam faina cat sa avem o coca nici moale, nici tare.

    Se ia cu lingura si se prajesc in ulei incins pe ambele parti.
    Puteti servi alaturi o salata de varza alba si nelipsitele rosii.

    Pofta buna!

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Delicios

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super ok

am gătit această rețetă
abuz
constanta_s2014

constanta_s2014

Ai facut de fapt niste chiftelute de dovlecei cu btanza de vaci, ca sa fie papanasi le-ar mai fi trebuit niste gris pentru ca papanasii se fac cu gris si branza de vaci.

abuz

anonymous

Oualele? Asa vorbesc agramatelele si analfabetelele!

abuz

anonymous

Eu am pus zahar si le-am transformat in desert ( binenteles am renuntat la piper).

abuz

anonymous

Beavo. F. bun !!!

abuz

anonymous

Papanasi sun foarte bun eccelet

abuz

anonymous

FOARTE BUN

abuz

anonymous

Bunicica

abuz

anonymous

O reteta usoara si foarte buna !

abuz
  • pagina 1 / 3