Se bat ouale, se adauga apa, faina si pesmet cat doriti sa faceti consistenta de tare. Acum am facut destul de consistenta, asa incat sa pot modela maslinele umplute, insa se poate face si mai moale si maslinele doar se trec prin bechamel si se pun cu lingura in ulei incins sa se prajeasca. Sunt bune calde, dar si reci, ca aperitiv sau langa o bere!
Numai idiotii comenteaza fara sa citeasca. Daca e clar un aperitiv sau o gustare pentru bere ce va mananca pe voi sa comentati ca prajit, ca prea greu, prea mult.... Daca tot traiti asa de sanatos de ce aveti mintea putreda ? O reteta interesanta si care merita incercata.
Comentarii (20):
Numai idiotii comenteaza fara sa citeasca. Daca e clar un aperitiv sau o gustare pentru bere ce va mananca pe voi sa comentati ca prajit, ca prea greu, prea mult.... Daca tot traiti asa de sanatos de ce aveti mintea putreda ? O reteta interesanta si care merita incercata.
Cred ca sunt foarte bune am sa le incerc de anul nou
Delicios
Am mancat la un restaurant grecesc din Bucuresti . Nu mi-am inchipuit ca sunt atat de bune
Cine are răbdare să umple măslinele și ma mâncăm și prăjeală.
E o idee, pentru cine are timp si nervi, in rest e... apa de ploaie!
După preparare și degustare .
Care Bechamel? In rest faina cu apa...
Bune,dar le prefer natur
...cu uzo sau mastica !