Masline pane

Antreuri
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire10 min
  • Se bat ouale, se adauga apa, faina si pesmet cat doriti sa faceti consistenta de tare. Acum am facut destul de consistenta, asa incat sa pot modela maslinele umplute, insa se poate face si mai moale si maslinele doar se trec prin bechamel si se pun cu lingura in ulei incins sa se prajeasca.
    Sunt bune calde, dar si reci, ca aperitiv sau langa o bere!

Punctează această reţetă

EEllis

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

Eu

Numai idiotii comenteaza fara sa citeasca. Daca e clar un aperitiv sau o gustare pentru bere ce va mananca pe voi sa comentati ca prajit, ca prea greu, prea mult.... Daca tot traiti asa de sanatos de ce aveti mintea putreda ? O reteta interesanta si care merita incercata.

am gătit această rețetă
abuz

ionite

Cred ca sunt foarte bune am sa le incerc de anul nou

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicios

am gătit această rețetă
abuz

stela

Am mancat la un restaurant grecesc din Bucuresti . Nu mi-am inchipuit ca sunt atat de bune

abuz

anonymous

Cine are răbdare să umple măslinele și ma mâncăm și prăjeală.

abuz

anonymous

E o idee, pentru cine are timp si nervi, in rest e... apa de ploaie!

abuz

anonymous

După preparare și degustare .

abuz

anonymous

Care Bechamel? In rest faina cu apa...

abuz

anonymous

Bune,dar le prefer natur

abuz

anonymous

...cu uzo sau mastica !

abuz
  • pagina 1 / 2