Humus

O reteta simpla dar gustoasa de facut seara dupa o zi de munca cand nu prea mai avem neaparat chef de experimentat prin bucatarie. Nu cred ca a durat mai mult de 10 minute toata pregatirea si ne-am si culcat satui si multumiti
Ingrediente
Am folosit:
Preparare
- Susanul impreuna cu uleiul le-am bagat in blender si le-am amestecat pana cand s-a format o pasta, eu am pus ulei pt a face o pasta mai moale.
Apoi am bagat nautul (scurs de zeama din conserva) si un catel de usturoi la blender si am amestecat impreuna cu pasta de susan.
Am potrivit de sare si am adaugat curry pentru o tenta de picant. Am servit cu lipie. Simplu dar foarte bun.
Pofta mare!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
Este interesant cu susanul neprăjit dar recomand tahina, usturoi după gust și semințe de pin (merge și floarea soarelui) puțin pârpolite în tigaie fără ulei. Peste compoziție, după ce a fost răsturnată într-un bol în loc de semințe se poate pune puțină/multă carne tocată prăjită
anonymous
Da, este excelent aperitiv! Este o gustare mediteraneana (orientala) cu foaaaaaarte multe calorii & destul de grea seara, daca mancam mai mult de 2-3 felii de paine sau.....o lipie!
anonymous
Ce bun e humusul, mai ales miercuri si vineri( ca mancare de post)
anonymous
Ffffffffffffffffffffff buna
anonymous
Da e placuta ami place
anonymous
Foarte bun.
anonymous
Este o pastă foarte bună si sănătoasă :,mai ales in post.se poate servi dimineaţa sau seara alături de roşii sau salată.
lili.stefan2009
Bun
anonymous
Fara cury , este perfecta reteta !!
anonymous
E foarte buna dar la noi este f.scumpa,o preparam doar la ocazi?multumesc.
Punctează această reţetă