Ciupercile se spala, se inlatura piciorusele. Se sareaza, se dau cu piper. Se pun intr-o tava termorezistenta, se adauga sucul de rosii, se mai poate dauga sare si piper, se varsa uleiul, apoi se baga in cuptor, unde va sta cca 30 de minute.
Intre timp, spaghetele se fierb al dente. Cand au expirat cele 30 de minute, se adauga spaghetele peste ciuperci si se mai tin cateva minute in cuptor, dar nu mult. Ca sa nu riscati ca nu se fac, tineti ciupercile in cuptor pana ce se fac, apoi, cu ceva timp inainte de servire, adaugati spaghetele.
Inainte de servire, se adauga verdeata proaspata, tocata.
Oribila reteta! de ce sa tai piciorusele de la ciuperci? 500g ciuperci pt 4 portii?? - enorm! Ce inseamna o legatura de paste?? ce marime au spaghetele? - respectiv 1,2,3,etc..
Comentarii (27):
Oribila reteta! de ce sa tai piciorusele de la ciuperci? 500g ciuperci pt 4 portii?? - enorm! Ce inseamna o legatura de paste?? ce marime au spaghetele? - respectiv 1,2,3,etc..
"spaghetele se fierb al dente!" - daca n/ai "al dente!" le poti firbe la flacara sau pe plita¿
Bun si sanatos!
F bun
Excelenta
Imi par murdare spaghetele nu styu de ce daca voua va plac
Doar vine postul!
Iubesc spaghetele!.
Simpla si f.gustoasa
Cred ca ar merge si putina carne fiarta si taiata marunt amestecata cu spaghetele si putin keceap.....incercam !!!