Cartofi duchesse

Ingrediente
8
INGREDIENTE:
Preparare
Preparare30 min
Gătire1 oră
- Curatam cartofii pe care apoi ii taiem cubulete.Intr-o oala punem cartofii la fiert cu un praf de sare.
Cand s-au fiert cartofii,se lasa la racit putin.Apoi pasam cartofii printr-o strecuratoare sau ii mixam la robot.Se adauga sare dupa gust,unt,piper.Se adauga un ou si un galbenus si parmezanul ras.Celalalt albus il batem spuma tare.
Se pune in tava de la aragaz hartie de copt.Cu o forma speciala de prajituri se spriteaza mici stelute,care apoi se ung cu albusul batut.Se baga la cuptor si se tin pana se rumenesc usor deasupra.
Sunt buni atat calzi cat si reci.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Sunt foarte buni;)
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte foarte gustosi, multumesc de reteta
am gătit această rețetă
anonymous
Buni, foarte buni
am gătit această rețetă
anonymous
GUSTOS !
am gătit această rețetă
anonymous
Gustosei....
am gătit această rețetă
anonymous
Nu cred ca merita oboseala.
anonymous
Arata bine o sa incerc si eu.Multumesc, pt reteta.
anonymous
Imi place
anonymous
Arata bine si cred ca sunt deliciosi.
anonymous
Apetisant
Punctează această reţetă