Cartofi duchesse

CARTOFI DUCHESSE
Antreuri
Ușor
1 h 30 m

Ingrediente

8

INGREDIENTE:

Preparare

Preparare30 min
Gătire1 oră
  • Curatam cartofii pe care apoi ii taiem cubulete.Intr-o oala punem cartofii la fiert cu un praf de sare.

    Cand s-au fiert cartofii,se lasa la racit putin.Apoi pasam cartofii printr-o strecuratoare sau ii mixam la robot.Se adauga sare dupa gust,unt,piper.Se adauga un ou si un galbenus si parmezanul ras.Celalalt albus il batem spuma tare.

    Se pune in tava de la aragaz hartie de copt.Cu o forma speciala de prajituri se spriteaza mici stelute,care apoi se ung cu albusul batut.Se baga la cuptor si se tin pana se rumenesc usor deasupra.

    Sunt buni atat calzi cat si reci.

Punctează această reţetă

LALYCALALYCA

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 8

anonymous

Sunt foarte buni;)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte foarte gustosi, multumesc de reteta

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Buni, foarte buni

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

GUSTOS !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Gustosei....

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Nu cred ca merita oboseala.

abuz

anonymous

Arata bine o sa incerc si eu.Multumesc, pt reteta.

abuz

anonymous

Imi place

abuz

anonymous

Arata bine si cred ca sunt deliciosi.

abuz

anonymous

Apetisant

abuz
  • pagina 1 / 8