Carpaccio

Carpaccio
Antreuri
Foarte ușor
15 min

Un aperitiv la care se folosește carne crudă, așa că aveți grijă să cumpărați carnea din surse de încredere.

Ingrediente

2

Preparare

  • În cazul în care nu găsiți carpaccio gata feliat, se poate tăia și acasă dacă puneți carnea la congelator înainte cu 30 minute înainte de a vă apuca să o feliați cu un cuțit foarte bun.

    Se aranjează feliile de mușchi de mânzat pe o farfurie.

    Se presară caperele și frunzele de rucola.

    Se stropește cu ulei de măsline și zeama de la 1/2 lămâie mică.

    Se condimentează cu sare și piper.

    Înainte de servire se pun deasupra câteva feliuțe subțiri de parmezan.

    Poftă bună!

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

CACACCIO

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Adica ne propui carne cruda, cruda-cruda?! Vai noua!!!

abuz

anonymous

Carnea cruda? nooooooo, in nici un caz.

abuz

anonymous

Cu toate ca e de vita, e o porcarie!

abuz

anonymous

De incercat

abuz

elena.bica

Delicios

abuz

anonymous

De incercat

abuz

anonymous

Voi numiti asta a face bucätärie?
Credeti cä v-ati ajuns, neamuri proaste de topârlani, copiind färä discernämânt de la alti nätäräi ?

abuz
Răspuns reteteBauturi:

Si tu ce cauti pe acest site? Nu oare copiezi si tu?... de la alti natarai!?

anonymous

Dar muschiul de manzat nu se frige se manca crud.....

abuz
Răspuns reteteBauturi:

Nici in reteta de mai sus nu e fript ! :(

anonymous

IMI PLACE LA NEBUNIE

abuz
  • pagina 1 / 2