Carpaccio

Un aperitiv la care se folosește carne crudă, așa că aveți grijă să cumpărați carnea din surse de încredere.
Ingrediente
2
Preparare
- În cazul în care nu găsiți carpaccio gata feliat, se poate tăia și acasă dacă puneți carnea la congelator înainte cu 30 minute înainte de a vă apuca să o feliați cu un cuțit foarte bun.
Se aranjează feliile de mușchi de mânzat pe o farfurie.
Se presară caperele și frunzele de rucola.
Se stropește cu ulei de măsline și zeama de la 1/2 lămâie mică.
Se condimentează cu sare și piper.
Înainte de servire se pun deasupra câteva feliuțe subțiri de parmezan.
Poftă bună!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
CACACCIO
am gătit această rețetă
anonymous
Adica ne propui carne cruda, cruda-cruda?! Vai noua!!!
anonymous
Carnea cruda? nooooooo, in nici un caz.
anonymous
Cu toate ca e de vita, e o porcarie!
anonymous
De incercat
E
elena.bica
Delicios
anonymous
De incercat
anonymous
Voi numiti asta a face bucätärie?
Credeti cä v-ati ajuns, neamuri proaste de topârlani, copiind färä discernämânt de la alti nätäräi ?
anonymous
Dar muschiul de manzat nu se frige se manca crud.....
anonymous
IMI PLACE LA NEBUNIE
Punctează această reţetă