Turte integrale cu branza si marar
votează acum

Ingrediente
4
Umplutura:
Preparare
Preparare10 min
Gătire15 min
- Framantam drojdia cu fructoza si o lasam deoparte.
Intr-un lighean punem faina, facem in mijloc o gropita turnam drojdia , uleiul si o parte din apa, mai adaugati pe parcurs apa pentru ca eu a pus mai mult la ochi.Lasam la dospit 30 minute. - Crema de branza, amestecam urda cu branza de vaci, adaugam sarea si piperul si mararul tocat fin si faina.
- Indindem o foaie de blat potrivit de subtire, punem umplutura si le impaturim cum stim noi mai bine.
- Le mai lasam 10 minute sa se odihneasca.Si le "prajim" in tigaie fara ulei.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă