Sirop de menta

Sirop de menta
Altele
Foarte ușor
15 min

Ingrediente

6

Preparare

  • Spalam frunzele si le punem la fiert pentru 45. Oprim focul si lasam la racit de pe o zi pe alta. Strecuram ceaiul prin tifon dublu, adaugam zaharul si-l punem la fiert pana se leaga.
  • Turnam siropul fierbinte in sticle pe care le inchidem ermetic. Le etichetam si le depozitam in camara.
  • Este un sirop delicios si aromat pe care-l putem folosi la prajituri, inghetate, alte deserturi, ceaiuri sau ca indulcitor la prepararea bauturilor racoritoare.

Punctează această reţetă

CClub43ers

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

RUXANDA

MULTUMESC, ESTE EXCELENTA, AM MENTA RECE IN GRADINA, IN PLUS IMI PLACE INGHETATA SI SIROPUL DE MENTA !!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Gustos

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E foarte bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Dadadada

abuz

anonymous

Atat

abuz

anonymous

Praf

abuz

anonymous

Scurteaza timpul de fierbere a mentei!!!!!

abuz

anonymous

...

abuz

anonymous

Dupa atata fierbere menta isi pierde toate calitatile

abuz

anonymous

Ar fi bine sa recomandati si un anume soi de menta!

abuz