Sirop de menta

Ingrediente
6
Preparare
- Spalam frunzele si le punem la fiert pentru 45. Oprim focul si lasam la racit de pe o zi pe alta. Strecuram ceaiul prin tifon dublu, adaugam zaharul si-l punem la fiert pana se leaga.
- Turnam siropul fierbinte in sticle pe care le inchidem ermetic. Le etichetam si le depozitam in camara.
- Este un sirop delicios si aromat pe care-l putem folosi la prajituri, inghetate, alte deserturi, ceaiuri sau ca indulcitor la prepararea bauturilor racoritoare.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
RUXANDA
MULTUMESC, ESTE EXCELENTA, AM MENTA RECE IN GRADINA, IN PLUS IMI PLACE INGHETATA SI SIROPUL DE MENTA !!!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Gustos
am gătit această rețetă
anonymous
E foarte bun
am gătit această rețetă
anonymous
Dadadada
anonymous
Atat
anonymous
Praf
anonymous
Scurteaza timpul de fierbere a mentei!!!!!
anonymous
...
anonymous
Dupa atata fierbere menta isi pierde toate calitatile
anonymous
Ar fi bine sa recomandati si un anume soi de menta!
Punctează această reţetă