Petitchef

Prajitura cu nuca si foi lica

Altele
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se mixeaza untul (moale)cu zaharul pudra,se adauga galbenusurile treptat si se mixeaza in continuare.
  • Se caramelizeaza zaharul tos,cu atentie, sa nu se arda pana se topeste total;peste se adauga cate putin din compozitia cu unt,'mestecam bine,eventual se mai ridica de pe foc,din cand in cand-sa nu se arda,se incorporeaza toata crema de unt,la sfarsit se adauga nucile tocate,se amesteca bine si se ia de pe foc.
  • Se pune crema intre foile lica. Se preseaza bine,si se tine asa min 3 ore.


Poze

Prajitura cu nuca si foi lica
Prajitura cu nuca si foi lica - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

06/02/2014

Foarte buna

(0) (0) Abuz
Eva_S
Eva_S, 20/12/2013

Excelent

(0) (0) Abuz
14/09/2013

Sper ca e buna miine o fac si eu

(0) (0) Abuz
10/05/2013

Delicioasa

(0) (0) Abuz
22/12/2012

Fff buna si f simplu de facut...

(0) (0) Abuz
04/03/2012

Mmm!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
20 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura bounty-petitchef
Prajitura bounty-petitchef
8 porții
3 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura-fursec
Prajitura-fursec
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Prajitura bundt cu morcovi
Prajitura bundt cu morcovi
8 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Prajitura rasturnata cu ananas
Prajitura rasturnata cu ananas
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Prăjitură cu ciocolata și dovleac
Prăjitură cu ciocolata și dovleac
8 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Nuca tigru – o pseudo nuca cu proprietati reale Nuca tigru – o pseudo nuca cu proprietati reale Colectie de prajituri cu foi Colectie de prajituri cu foi

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează