Pita cu bunda -french toast - bundas kenyer-friganele

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Se amesteca bine ouale cu laptele,zaharul,zaharul vanilat,laptele si un varf de sare.
- Se pun feliile de paine si se lasa sa se inmoaie bine.
- Se prajesc in ulei sau unt si se servesc cu zahar pudra sau sirop.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
B
BNICOLETA
Clasicele ,,friganele,,din copilarie pe care le făcea bunica si mama cu zahar pudră presărate!
am gătit această rețetă
S
stanciulescu lucia
Făceam așa ceva la ora de gospodărie la școala și se numeau friganele . Fără zahăr și arome și se serveau la mazare
am gătit această rețetă
anonymous
Le mancam in copilarie si le spuneam "gigish-papa"- nu ma intreba de ce la spuneam asa!!
am gătit această rețetă
anonymous
Imi place tare mult. am facuto si eu si a iesit demential de bine
anonymous
Asa zisa bundas chenier am mancat cand am fost mai mica ,dar am revenit e buna .
Punctează această reţetă