Pita cu bunda -french toast - bundas kenyer-friganele

Pita cu bunda -French Toast - Bundas Kenyer-Friganele
Altele
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se amesteca bine ouale cu laptele,zaharul,zaharul vanilat,laptele si un varf de sare.
  • Se pun feliile de paine si se lasa sa se inmoaie bine.
  • Se prajesc in ulei sau unt si se servesc cu zahar pudra sau sirop.

Punctează această reţetă

mitinitaMitinita

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

BNICOLETA

Clasicele ,,friganele,,din copilarie pe care le făcea bunica si mama cu zahar pudră presărate!

am gătit această rețetă
abuz

stanciulescu lucia

Făceam așa ceva la ora de gospodărie la școala și se numeau friganele . Fără zahăr și arome și se serveau la mazare

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Le mancam in copilarie si le spuneam "gigish-papa"- nu ma intreba de ce la spuneam asa!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Imi place tare mult. am facuto si eu si a iesit demential de bine

abuz

anonymous

Asa zisa bundas chenier am mancat cand am fost mai mica ,dar am revenit e buna .

abuz