-
Home
-
Rețete
-
Altele
-
Friganele
-
Pita cu bunda -french toast - bundas kenyer-friganele
Pita cu bunda -French Toast - Bundas Kenyer-Friganele
Preparare
-
Se amesteca bine ouale cu laptele,zaharul,zaharul vanilat,laptele si un varf de sare.
-
Se pun feliile de paine si se lasa sa se inmoaie bine.
-
Se prajesc in ulei sau unt si se servesc cu zahar pudra sau sirop.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Clasicele ,,friganele,,din copilarie pe care le făcea bunica si mama cu zahar pudră presărate!
Făceam așa ceva la ora de gospodărie la școala și se numeau friganele . Fără zahăr și arome și se serveau la mazare
Le mancam in copilarie si le spuneam "gigish-papa"- nu ma intreba de ce la spuneam asa!!
Imi place tare mult. am facuto si eu si a iesit demential de bine
Asa zisa bundas chenier am mancat cand am fost mai mica ,dar am revenit e buna .