Peste cu maioneza

Altele
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire10 min
  • Pestele intreg se curata de solzi, de intestine, se spala si se taie bucati potrivite. Daca folositi file de peste, doar trebuie spalat.
  • Intr-o cratita, punem apa si asteptam sa inceapa sa fiarba. Adaugam sare, condimente, foi de dafin, putin vin sau putin otet de mere, adaugam bucatile de peste sau fileurile de peste si lasam sa fiarba pana se patrunde . Scoatem pestele si il lasam sa se raceasca. A fiert pestele la aburi.
  • Daca e cazul pestele se dezoseaza, se scot oasele si se toaca marunt.
  • Dupa ce pestele este tocat marunt se stropeste cu putina zeama de lamaie, se amesteca cu maioneza , se potriveste de sare, piper, lamaie dupa gust si serveste rece .

Punctează această reţetă

VValentina ionita

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Ceapa sau usturoiul cand se adauga?

abuz