Pandispan cu prune
Ingrediente
4
Cost estimat: 1.47Euros€ (0.37€/porție)
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- Ouale se separa.Albusurile se bat spuma cu zaharul adaugat lingura cu lingura.
- Galbenusurile se freaca cu un praf de sare,se adauga uleiul ca la maioneza si laptele.Se amesteca cu albusurile spuma si se incorporeaza usor faina cu o spatula sau lingura de lemn.
- Se toarna compozitia in tava(25/35cm) unsa si se pun deasupra jumatati de pruna.
- Se da la cuptorul incins in prealabil,la foc mic,pana se rumeneste frumos deasupra.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 455Kcal
- Carbo: 58.1g
- Grăsimi: 18.3g
- Grăsimi sat.: 3.6g
- Proteine: 13.5g
- Fibre: 1.3g
- Zahăr: 35.1g
- ProPoints: 12
- SmartPoints: 18
Informații nutriționale pentru 1 porție (164g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Comentariul tău:FF BUNA , FELICITARI ..
am gătit această rețetă
anonymous
Fb reteta
anonymous
Reteta costisitoare eu am facut-o cu 4 oua iar ulei-ul lam inlocuit cu putina margarina .