Paine in ou (friganele)

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Intr-un castronel batem bine ouale cu ajutorul unei furculite. Adaugam si laptele si mai batem un pic, pana se omogenizeaza toate.
- Incingem uleiul intr-o tigaie, pastrand focul de la aragaz mediu spre mic. Feliile de paine veche le punem in compozitia cu ou si le inmuiem bine pe ambele parti, apoi le punem la prajit, avand grija sa le intoarcem periodic. Sunt gata cand prind o culoare aurie.
- Dupa ce s-au prajit, le scoatem pe hartie absorbanta si le pudram cu zahar .
- Se pot servi si simple sau presarate cu cascaval ras. Alaturi de o cana cu lapte cald/rece sau ceai poate constitui un mic dejun rapid si gustos, sau o gustare intre mese, sau un desert delicios.
- Unii servesc aceste friganele alaturi de mancarica de mazare.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Da, este prima reteta perfecta despre friganel pe care o gasesc pe PetitChef. Nu ca acela care spunea: pai punem 6 linguri de unt(????) sau de ulei (sase?) la 6 felii paine si 500 ml lapte!
am gătit această rețetă
anonymous
Bunnnnn!
am gătit această rețetă
anonymous
Si eu osa incerc aceasta reteta
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte explicit ms...:)
am gătit această rețetă
anonymous
Bune!
anonymous
Sper sa reusesc si eu!!!
anonymous
Chiar voi gati aceasta reteta
anonymous
Excelente!!
anonymous
Super grozave !ieftin si bun !
anonymous
Excelent!
Punctează această reţetă