Paine in ou (friganele)

Paine in ou (friganele)
Altele
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Intr-un castronel batem bine ouale cu ajutorul unei furculite. Adaugam si laptele si mai batem un pic, pana se omogenizeaza toate.
  • Incingem uleiul intr-o tigaie, pastrand focul de la aragaz mediu spre mic. Feliile de paine veche le punem in compozitia cu ou si le inmuiem bine pe ambele parti, apoi le punem la prajit, avand grija sa le intoarcem periodic. Sunt gata cand prind o culoare aurie.
  • Dupa ce s-au prajit, le scoatem pe hartie absorbanta si le pudram cu zahar .
  • Se pot servi si simple sau presarate cu cascaval ras. Alaturi de o cana cu lapte cald/rece sau ceai poate constitui un mic dejun rapid si gustos, sau o gustare intre mese, sau un desert delicios.
  • Unii servesc aceste friganele alaturi de mancarica de mazare.

Punctează această reţetă

TTeocris78@gmail.com

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Da, este prima reteta perfecta despre friganel pe care o gasesc pe PetitChef. Nu ca acela care spunea: pai punem 6 linguri de unt(????) sau de ulei (sase?) la 6 felii paine si 500 ml lapte!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bunnnnn!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Si eu osa incerc aceasta reteta

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte explicit ms...:)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bune!

abuz

anonymous

Sper sa reusesc si eu!!!

abuz

anonymous

Chiar voi gati aceasta reteta

abuz

anonymous

Excelente!!

abuz

anonymous

Super grozave !ieftin si bun !

abuz

anonymous

Excelent!

abuz
  • pagina 1 / 2